Burgeri de casa

Burgeri Buni Bucuresti

Ne place natural. Asta-i adevarul. Cu ingrediente naturale si proaspete.
Lucram si definitivam produsul dupa standarde bine definite, asadar vei savura burgeri buni, excelenti, asa cum nu ai mai servit in Bucuresti.

Si cum orice produs bun, merita sharuit; asa ca puteti sa vedeti exact toate informatiile necesare direct pe site-ul nostru, Organic Burger .

Burgeri de Casa Naturali

De unde a plecat totul? Din dorinta de a manca ceva natural, proaspat, bun si sanatos si asta fara sa ne coste o avere, dar totodata sa fie in trend cu tendintele actuale, si da, de ce sa nu recunoastem, suntem mari iubitori de burgeri si mancare de calitate.

Care este conceptul nostru? Mancare 100% naturala, sanatoasa, ca la mama acasa. De ce? Simplu: ne dorim o viata echilibrata, fara probleme de sanatate si totodata sa ne putem bucura de conceptul mancarurilor moderne.

Carnea este proaspata, luata in aceeasi zi cu comanda dvs. de cel mai bun furnizor. Este 100% vita romaneasca, fara amestecuri dubioase, fara branduri ultra-sofisticate care nu se regasesc in produsul final. Nu este carne congelata. O preparam manual, cu multa dragoste, dupa reteta proprie.
Chifla este facuta de noi, din cele mai proaspete ingrediente. Odata ce vei gusta din ea, iti vei da seama despre ce vorbim. Pur si simplu ti se topeste in gura.
Ingredientele sunt cumparate cu cateva minute inaintea comenzii dumneavostra, de la furnizori locali, exclusiv. Nu folosim cartofi congelati, legume tratate din supermarket, etc.
Sosul casei: folosim doar sos de rosii proaspat, fara conservanti si aditivi, fara ketchup, fara orice alt element care nu-si are locul in conceptul Organic Burger.
Salata: este proaspata, sanatoasa si minunata. Va fi un deliciu sa savurezi un asemenea produs.
Un Burger Organic + Cartofi Prajiti ajung sa cumuleze cca 600 gr, o masa mai mult decat minunata si suficienta.
Pe site-ul nostru veti gasi integral meniul pentru burgeri buni cu adevarat, descrierea si continutul fiecarui produs si pretul aferent.
Ne gasiti puteti contacta la numarul 0774 574 534 sau WhatsApp.


Articol conceput si promovat de agentia de marketing Seo4Prime