Investeste in carti la reducere: “Fetita care a salvat Craciunul”

Cei mai norocosi clienti ai anticariatului online care cauta carti la reducere se vor bucura sa gaseasca un titlu la moda, mai ales in perioada sarbatorilor de iarna, cu titlul Fetita care a salvat Craciunul, scrisa de Matt Haig, continuarea povestii “Un baiat Numit Craciun”, pe care le puteti gasi pe site-ul https://www.printrecarti.ro. Aceasta este o carte destinata atat copiilor, cat si adultilor, este o carte foarte frumoasa, educativa, cu un fir narativ placut, o poveste magica, cu o magie aproape palpabila, care pluteste intr-adevar printre paginile cartii si umple sufletul cititorilor de speranta.

Fata care a salvat Craciunul – una din cele mai apreciate carti la reducere nu numai in perioada sarbatorilor de iarna

Fetita care a salvat Craciunul este o poveste despre magia de Craciun, despre cum a scris Charles Dickens “A Christmas Carol”, despre cadourile cele mai potrivite in perioada victoriana de Craciun, dar si despre multe alte subiecte. In cadrul acestei carti cititorii pot face cunostinta cu personaje frumoase atat la propriu, cat si la figurat, personaje incantatoare care storc lacrimi de fericire si de tristete, care reusesc sa convinga cititorul de existenta magiei Craciunului.

Cu alte cuvinte, povestea unei fetite necajite din epoca victoriana care isi castiga existenta curatand hornuri si are grija de mama bolnava, nu poate decat sa emotioneze cititorii de toate varstele. Aceasta fetita nu se poate baza decat pe prietenul ei motanul cel negru ca noaptea, iar legatura dintre cei doi este foarte stransa.

Carti la reducere | PrintreCarti.ro

carti la reducere

Una din cele mai frumoase si mai apreciate povesti de Craciun, o poveste fermecatoare, Fetita care a salvat Craciunul nu este destinata numai cititorilor foarte tineri, copiilor, ci si adultilor. Mos Craciun este unul din personajele principale ale cartii – Un baiat pe nume Craciun. La fnalul cartii, baiatul numit Nikolas devine Mos Craciun si ii ofera primul dar unei fetite sarace din Londra, fetita care este prima sursa de miracole a Mosului, personajul principal din Fetita care a salvat Craciunul.

Fara doar si poate, aceasta poveste este o pilda minunata pentru cei mari si cei mici din lumea contemporana. Fetita care a salvat Craciunul prezinta epoca victoriana rece si intunecata in care copiii isi pierdeau copilaria, mamele lor mureau, in comparatie cu copiii din ziua de azi, cand acestia sunt favorizati din toate punctele de vedere si beneficiaza de conditii mult mai bune.

Postați comentarii