Cafea macinata sau capsule pentru un espressor portabil?

Mobilitatea crescuta pe care o ofera un aparat de cafea portabil este principalul avantaj pentru care este atat de indragit. Un espressor portabil te poate insoti in calatorii, vacante sau chiar si pe drumul catre locul de munca. Cea mai buna cafea este aceea pe care tu o preferi, in functie de mai multe variabile.

Unele persoane sunt adepte ale cafelei macinate. Aroma de cafea este mult mai intensa, iar mirosul poate aduce impreuna toti membrii familiei. Pentru bautorii inraiti de cafea, exista mai multe tipuri de cafea macinata: mai mult sau mai putin prajita, mai tare sau mai aromata.

Un aparat de cafea portabil poate functiona atat pe baza de capsule, cat si pe baza de cafea macinata. In functie de preferintele dumneavoastra, va puteti alege cafeaua potrivita pentru a prepara o bautura gustoasa. Desigur ca si o alternare intre cele doua variante este o alegere buna.

Capsulele de cafea sunt indragite pentru caracteristica lor principala: diversitatea. Producatorii au raspuns foarte prompt nevoilor clientilor de a avea posibilitatea de a-si face bauturi speciale chiar ei. Pentru a va bucura zilnic de un latte sau de un cappucccino, s-ar putea sa scoateti din buzunar cativa banuti. Desi pe moment nu pare o investitie prea mare, facand o socoteala o data pe luna, veti sesiza ca aveati de mult achizitionat un aparat de cafea performant.

Alegerea dintre cafeaua macinata sau cea pe capsule ramane in responsabilitatea persoanei care o consuma. In orice caz, gusturile nu se discuta, iar ambele variante au propriile avantaje si proprietati. Pentru a se putea adresa unei categorii mai mari de persoane, espressoarele portabile se pot utiliza in ambele moduri.

Calatorii placute cu espressor portabil

Design-ul compact si practic permite stocarea aparatului in spatii extrem de mici. De altfel, o data cu un espressor portabil veti primi si o geanta care sa asigure protectia acestuia si un set de doua cesti pentru dumneavoastra si o persoana draga.

Calatoriile cu masina pot fi si obositoare uneori, indiferent ca vorbim despre deplasarea catre o vacanta. Pe parcursul orelor de condus, concentrarea si atentia sunt solicitate la nivel maximum pentru a putea raspunde imediat oricaror evenimente neprevazute. Unele persoane aleg sa faca fata unei calatorii mai lungi hidratandu-se cu foarte multa apa, oprind des sau bucurandu-se de o cafea.

Cafeaua este modul cel mai folosit prin care oamenii contracareaza starile de oboseala. Condusul devine mai putin obositor atunci cand stimulati organismul cu un plus de energie. De asemenea, cafeaua este capabila si de a stimula serotonina din corp, oferindu-va totodata o stare de bine.

Soferii profesionisti sunt printre adeptii unor astfel de aparate portabile. De-a lungul timpului, au dezvoltat tot felul de obiceiuri pe care sa le foloseasca pentru a-si putea duce sarcinile la bun sfarsit. Cafeaua este unul dintre elementele la care apeleaza pentru a face fata calatoriilor lungi pe care le au de parcurs. In lipsa unui aparat portabil, costurile pentru a-si achizitiona, ori de cate ori simt nevoia, o cafea o buna sunt destul de mari.

Share your thoughts