Consolidează afacerea ta în lumea digitală

Comerțul electronic s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani. Timpul reprezintă o componentă importantă a vieții noastre așa că ne dorim ca acesta să nu fie irosit. De aceea, mulți dintre noi apelăm la comerțul electronic atunci când vine vorba de achiziționarea produselor dorite.

Este important ca în această perioadă business-ul tău să fie prezent și în mediul online pentru a le oferi clienților tăi posibilitatea de a achiziționa produsele dorite din confortul casei. Iată câteva sfaturi pentru a trece la vânzarea în mediul online:

1. Adoptă tehnologii care facilitează funcționarea afacerii

Odată ce ai început comerțul electronic, selectarea instrumentelor potrivite este esențială pentru a oferi o experiență plăcută clienților tăi. Un serviciu necesar pe care orice magazin online ar trebui să îl aibă, este serviciul de integrare ERP cu magazinul online. Acesta te va ajuta ca toate datele să fie sincronizate automat între magazinul tău online și ERP-ul companiei.

2. Răspunsuri automate

Chiar dacă informațiile din magazinul online sunt vizibile, clientul va întreba întotdeauna și dacă nu i se răspunde, îi poți genera o experiență neplăcută. O soluție foarte simplă este să programezi răspunsurile automat luând în considerare cu precizie cele mai frecvente întrebări pe care le primești. Acest lucru le va oferi clienților tăi o experiență plăcută atunci când întâmpină nelămuriri.

3. Folosirea newsletter-lor

Este important să trimiți newslettere clienților tăi pentru a le reaminti de magazinul tău online și promoțiile curente. Dacă reușești să le oferi și discount-uri personalizate în funcție de comenzile anterioare, vei avea parte de clienți fideli.

Respectă toate aceste sfaturi și business-ul tău va funcționa foarte bine în mediul online. Ai grijă și de vânzările în mod fizic și oferă-le agenților de vânzări din teren soluții de automatizare a procesului de vânzare. O soluție SFA îi va ajuta pe aceștia să își eficientizeze munca și să acopere mai mulți clienți într-o singură zi.

Dacă dorești să achiziționezi un serviciu de integrare a magazinului online cu ERP-ul scrie-ne la adresa de mail optimall@arobs.com iar noi te vom ajuta!

Postați comentarii