Calculatoare ieftine pentru pasionatii de gaming

Jocurile pe calculator sunt extrem de apreciate nu doar de adolescenti, ci si de barbatii in toata regula. Adrenalina jocului, miscarile strategice, jocul in echipa sunt doar cateva dintre motivele care atrag ca un magnet atentia jucatorilor, indiferent de varsta.

Un calculator pentru gaming are o configuratie putin diferita fata de calculatoarele folosite pentru activitatile zilnice, iar pretul de achizitie nu este nici pe departe unul accesibil. Cu toate acestea, gamerii au posibilitatea de a-si achizitiona calculatoare ieftine second hand.

Calculatoare ieftine cu garantie

Pentru cei care nu dispun de un buget generos pentru achizitionarea unui calculator nou, produsele second hand sunt mai mult decat avantajoase. Acestea au un pret cu pana la 50-60% mai mic comparativ cu articolele noi, insa calitatea ramane neschimbata.

La IT-SH, spre exemplu, clientii au posibilitatea de a produse ce apartin unor branduri de top ale industriei IT precum HP, Dell, Samsung, Lenovo, Xerox, Ricoh. 

Pentru o experienta de neuitat, calculatorul pentru gaming trebuie sa aiba un procesor de ultima generatie, o capacitate mare de memorie, precum si stocare pe baza de SSD. Chiar si calculatoarele second hand pot tine pasul cu aceste configuratii ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru pasionatii jocurilor pe calculator care se pot bucura acum de hobby-ul lor fara sa fie nevoiti sa cheltuie o mica avere.

Calculatoare second hand | Calculatoare ieftine | It-Sh.ro

calculatoare ieftine

De regula, device-urile achizitionate la mana a doua de pe site-urile de specialitate sunt testate si curatate inainte de a fi livrate pentru a corespunde calitatii impuse de producator. La It-Sh.ro, clientii au si posibilitatea de a face upgrade produselor, in cazul in care configuratia nu corespunde nevoilor lor.

Absolut toate produsele pot fi achizitionate direct de pe site-ul It-sh.ro, acestea fiind insotite de o garantie extinsa de pana la 24 de luni. Cei care isi doresc sa afle informatii suplimentare despre un anumit articol pot apela cu incredere numarul de telefon disponibil.

Un alt mare avantaj il reprezinta si plata in rate egale fara dobanda de care clientii pot beneficia in momentul comenzilor online. Spor la cumparaturi!

Postați comentarii