Indreptarea cu keratina – ce ar trebui sa stie femeile?

Un par drept si matasos reprezinta visul oricarei femei motiv pentru care, in ultimii ani, saloanele au fost luate cu asalt in cautarea serviciilor de indreptare cu keratina. Un astfel de tratament este insa potrivit doar anumitor tipuri de par astfel ca femeile ar trebui sa stie exact cand si mai ales unde sa il realizeze.

Cand este necesara indreptarea cu keratina?

  • Cand parul este degradat

Din pacate, parul este agresat zilnic din cauza factori externi, precum poluarea, soarele, fumul sau vopseaua sau caldura excesiva folosita in timpul uscarii / coafarii.

Parul incepe sa isi piarda vitalitatea, devine tern, uscat si este tot mai greu de aranjat. Mastile de par, balsamurile sau uleiurile tratament functioneaza doar pe moment si sunt extrem de costisitoare daca sunt folosite pe termen lung.

  • Cand firul de par este foarte subtire

Nu toate femeile se pot lauda cu un fir gros. Cele care se confrunta cu un par sensibil si subtire, au mari probleme in momentul realizarii unei coafuri speciale. Pentru un plus de vitalitate si pentru mai multa elasticitate, tratamentul cu keratina se dovedeste a fi un real ajutor.

  • Cand se foloseste in exces placa de intins

80% dintre femei folosesc in mod excesiv placa de intins parul. In timpul ce unele o folosesc la cateva zile sunt si alte femei care nu ies din casa fara sa isi indrepte parul. Inevitabil, firul ajunge sa se deterioreze, iar parul isi pierde supletea si stralucirea.

Salon de infrumusetare din sector 1 | Indreptare cu keratina | JoyaSalon.ro

indreptarea cu keratina

La Joya Salon, un salon de infrumusetare din sectorul 1 al capitalei, efectul acestui tratament este de durata, de pana la 6-7 luni, daca parul este ingrijit in mod corespunzator.

Ce este de fapt indreptarea cu keratina?

Keratina este o proteina ce ajuta la imbogatirea firului de par fiind singura solutie cu adevarat eficienta in coafarea parului ondulat. Tratamentul intareste radacina si o face mai rezistenta la rupere multumita nutrientilor din compozitie.

La final, parul va arata mult mai stralucitor si va fi plin de naturalete, fara a avea efecte secundare. Pentru informatii suplimentare despre beneficiile keratinei in tratamentul de indreptare, clientii pot accesa site-ul JoyaSalon.ro.

Postați comentarii