Cand este necesar sa efectuezi o tomografie computerizata?

O tehnica moderna din domeniul medical pentru identificarea unei afectiuni este reprezentata de aceasta tomografie computerizata prin care medicul are acces la imagini 2D sau 3D asupra organelor sau a sistemelor metabolice. Fiind o modalitate foarte eficienta de imagistica, aceasta poate obtine imagini clare si concise cu privire la piept, creier, abdoment sau si cu privire la alte parti ale corpului.

Unde poti efectua o tomografie computerizata in Bucuresti?

tomografie computerizata

Fiind o tehnica de imagistica medicala nedureroasa, non-invaziva si cu rezulatte eficienta, aceasta tomografie computerizata poate obtine imagini clare cu organele interne sau cu diverse parti din organismul pacientului, cum ar inima, pancreasul, rinichii, ficatul, glandele renale si multe altele. Examinarea in sine nu dureaza mult, iar in cadrul Clinicilor Medicale Romgermed vei avea parte de personal calificat, empatic si cu o experienta vasta in domeniul medical.

Daca ai nevoie de tomografie computerizata la un pret accesibil, poti apela cu incredere la serviciile oferite de Grupul Medical Romgermed si vei beneficia de o experienta placuta si confortabila. Aceasta utilizeaza un fasciscul ce are la baza niste raze X care parcurg intreg corpul si care realizeaza un calcul pentru a reconstrui in exactitate regiunea care urmeaza sa fie analizata. Proiectiile pe care le realizeaza se traduc printr-o productie bidimensionala, astfel ca prin intermediul software-ului pe care il foloseste se vor putea reconstrui in mod virtual organele interne, coloana vertebrala, articulatiile sau sistemul vascular.

Care sunt etapele prin care se desfasoara aceasta procedura?

Inainte de a efectua efectiv aceasta tomografie computerizata, pacientul va trebui sa respecte cateva indicatii date de cadrele medicale pentru ca rezultatul sa fie unul corect si din care se poate obtine un diagnostic. Ulterior va urma sa ca specialistii sa ii ofere pacientului tratamentul personalizat si corespunzator cu afectiunea pe care o are.

Astfel, inainte de a intrat efectiv in camera unde va avea loc procedura, va trebui sa completezi un chestionar prin care cadrele medicale se vor asigura ca indeplinesti toate conditiile necesare procedurii. Se poate administra si substanta de contrast, aceasta fiind necesara pentru obtinerea unui imagini cat mai clare asupra organului si pentru punerea unui diagnostic cat mai clar.

Postați comentarii