7 site-uri web ale celebritatilor care folosesc WordPress

In multe cazuri, celebritatile depind de fanii lor pentru a creste, iar suportul acestora este vital pentru o cariera de succes. Un site web este o modalitate excelenta pentru ca vedetele sa intre in legatura cu fanii si sustinatorii, sa isi constuiasca brandul, sa isi promoveze activitatea sau sa isi vanda produsele. 

De aceea, in prezent vedetele acorda o atentie deosebita modului in care este construit site-ul lor de prezentare. Acestea sunt personalizate in cele mai mici detalii si urmaresc sa poarte identitatea distinctiva a vedetei, sa aiba caracteristici si trasaturi unice si reprezentative.

Tinand cont de necesitatea de a fi distincte si unice, nu este de mirare ca multe celebritati au apelat la servicii de creare site in WordPress (despre care poti afla mai multe dand click pe link). Aceasta platforma versatila permite gestionarea eficienta continutului, este stabila si sigura si, de departe, una dintre cele mai inspirate alegeri.

Iata cateva site-uri de celebritati care folosesc WordPress!

Maria Sharapova

Maria Sharapova este o tanara jucatoare de tenis profesionist care detine 5 titluri de Grand Slam. Ea are un site realizat in WordPress prin care isi tine la curent cei peste 2 milioane de fani cu evenimentele viitoare. Sharapova este si ambasadorul unei marci de imbracaminte sport, iar pe site-ul ei se pot face si cumparaturi.

Stephen Fry

Stephen Fry este un englez versatil, care a facut din divertisment o afacere, inca din 1981. Actor, regizor, jurnalist si comediant, el a realizat un serial de calatorie pentru BBC, Stephen Fry in America, serie care l-a prezentat calatorind prin fiecare dintre cele 50 de state din America.

Wil Wheaton

Wil Wheaton este renumit pentru rolul lui Wesley Crusher din Star Trek si este o personalitate cu mai multe aspecte. Scriitor si actor de voce, Wil este cunoscut la scara larga pentru activitatea sa de blogging. In 2009, el a fost clasat de Forbes pe locul 14 ca cea mai influenta celebritate web.

Serena Williams

Jucătoare de tenis profesionista, Serena Williams este o adevărata putere in lumea tenisului. Pana in prezent, ea a castigat 21 de titluri de Grand Slam, primul in 1999. In masterclass-ul de pe site-ul sau, Serena le impartaseste fanilor sfaturi si tehnici de joc.

Steven Seagal

Steven Seagal este un actor practicant al artelor martiale, care detine centura neagra. El si-a inceput cariera ca instructor in Japonia, dupa care a devenit actor, muzician si regizor in America. Pe langa realizarile sale profesionale, Steven este ecologist si activist pentru drepturile animalelor.

Ricky Martin

Ricky Martin este un cantaret de succes din Puerto Rico. Site-ul sau este foarte interactiv si isi invita fanii la feedback-uri si comentarii. In 1999, spectacolul sau live la Premiile Grammy a ajutat la popularizarea pop latino in America. Piesa sa „Living la Vida Loca” s-a vandut in peste 8 milioane de exemplare si este printre cele mai bine vandute single-uri din toate timpurile.

Jennifer Lopez

J Lo si-a creat un spatiu distinct in industria divertismentului in calitate de cantareata, dansatoare, actrita si producatoare de film. Ea a facut o incursiune si in designul de vestimentar, iar in 2001 a deținut recordul pentru albumul de top si filmul de top în aceeasi saptamana – prima persoană care a realizat aceasta performanta. Jennifer a avut succes atat in aria divertismentului, cat si a afacerilor si are un site realizat in WorPress prin intermediul caruia se promoveaza.

Postați comentarii