Cand este recomandat sa apelezi la externalizarea transportului personalului angajat?

In societatea zilelor noastre foarte multe categorii si tipuri de servicii sunt externalizate de catre companii si firme din varii domenii de activitate. Pentru anumite firme si companii externalizarea serviciilor cu transportul personalului angajat a devenit cea mai buna optiune.

Astfel de servicii sunt foarte utile pentru acele firme care implica un numar mare de angajati. Daca pana acum nu te-ai gandit la posibilitatea de a apela la astfel de servicii profesionale pentru transport personal, in ceea ce urmeaza sunt amintite principalele situatii in care este recomandat sa ai in vedere astfel de servicii oferite de firmele de transport de persoane.

Angajatii intarzie frecvent la locul de munca

O prima situatie este aceea in care un anumit numar de angajati intarzie frecvent sau repetat la locul de munca. Uneori astfel de situatii se datoreaza faptului ca mijloacele de transport public intarzie sau nu respecta programul si angajatii care se bazeaza pe respectivele mijloace de transport vor intarzia la munca.

Alteori angajatii care folosesc masina personala pot avea defectiuni cu masina sau pot intarzia din cauza aglomeratiei din orase. Toate aceste situatii pot fi evitate atunci cand angajatii vor avea asigurat transportul de catre angajator. In contextul in care aglomeratia din trafic sau un incident in trafic sunt cauze care duc la intarzieri, toti angajatii vor ajunge in acelasi timp si nu vor exista suspiciuni cu privire la anumite intarzieri voite.

Dorinta de a atrage angajati de la distante mai mari

O alta situatie in care firmele si companiile care au nevoie de un numar semnificativ de angajati pot apela la serviciile pentru transport personal este aceea in care se doreste atragerea unui numar important de angajati din localitati aflate la distante semnificative fata de locul de munca.

Chiar daca anumite persoane ar putea fi interesate sa se angajeze in anumite firme, distanta si lipsa mijloacelor de transport pot reprezenta un obstacol. Ei bine, atunci cand angajatorii ar pune la dispozitie transportul pentru personalul angajat, firmele ar putea convinge si persoane care locuiesc la distante mai mari fata de locul de munca sa se angajeze

Cresterea gradului de satisfactie a personalului angajat

Angajatorii pot lua in considerare posibilitatea de a apela la firmele de transport persoane pentru transportul angajatilor si in contextul in care isi doresc cresterea gradului de satisfactie pentru personalul angajat.

In acest mod angajatorii ar oferi personalului angajat posibilitatea de a scapa de stresul de a gasi zilnic cum sa ajunga la timp la locul de munca sau de stresul de a nu stii exact ora la care vor reveni de la munca. Mai mult, prin serviciile de transport personal angajatii se vor putea bucura de conditii mai bune de transport in fiecare zi cand se deplaseaza la locul de munca.

Cresterea eficientei economice

Nu in ultimul rand externalizarea transportului angajatilor poate fi avuta in vedere atunci cand se doreste eficientizarea din punct de vedere al costurilor. Este mai avantajos un contract pentru transportul angajatilor, comparativ cu decontarea transportului public sau cu detinerea unui parc auto propriu pentru transportul personalului.

Postați comentarii