Caramida | cel mai popular material de pe piata si in 2022

Informatii generale despre caramida

caramida

Caramida este un material care a fost folosit de sute de ani si ramane unul dintre cele mai bine vandute materiale de pe piata si in anul 2022.

Deci un lucru pe care nu-l poti face este sa te indoiesti de calitatea materialului. Este folosit frecvent in diverse proiecte si este una dintre alegerile populare ale clientilor. In Romania exista diferite tipuri de cladiri care contin caramizi in compozitia lor, care sunt folosite in 60% din cladirile din Romania. Din aceasta putem deduce ca acest material este foarte popular si poate fi integrat in diverse tipuri de proiecte.

Fiind o alegere atat de populara, putem vedea ca acest material are multe proprietati foarte utile in constructii.

Care sunt proprietatile caramizilor?

Dupa cum am mentionat, caramizile pe care le puteti cumpara online sunt un material de foarte inalta calitate. Acest lucru se datoreaza proprietatilor pe care le are.

In special acest material este cat se poate de durabil, mai ales cand vine vorba de protectie impotriva incendiilor. Aceasta este o proprietate extrem de importanta, mai ales in acele locatii in care riscul de incendiu este mare. Prin urmare, acest material nu numai ca nu provoaca incendiu, dar nici nu il raspandeste.

O alta caracteristica a acestui material este durata de viata lunga. Dupa cum puteti vedea, multe cladiri vechi realizate din acest material sunt inca in stare foarte buna.

Peretii de caramida sunt usor de facut. Vezi in continuare care sunt pasii.

Acum ca ai totul pregatit, poti incepe sa lucrezi cu elementele tale de caramida.

Pentru ca totul sa mearga fara probleme si eficient, este recomandat sa asezi mortarul si caramizile cat mai aproape intre ele.

Expertii recomanda udarea caramizii pentru o mai buna prindere inainte de a o folosi.

Puteti plasa mai intai primul strat de mortar, apoi primul rand, de la stanga la dreapta. Indepartati excesul de mortar, mortarul care iese sub presiunea caramizilor si reutilizati-l asezandu-l pe stratul superior.

Pentru a verifica daca straturile instalate sunt drepte, utilizati o nivela cu burla.

Acum repetati cele de mai sus pentru fiecare strat pana cand peretele este complet. Intra pe marola.ro pentru super preturi la caramida!

Postați comentarii