Care sunt avantajele unui software ERP Romania pentru afacerea ta

Pentru ca antreprenorii sa inteleaga avantajele unui software ERP Romania, este important sa stie pentru inceput care este rolul acestuia si care este modalitatea de functionare.

Succesul implementarii unui astfel de software este dovedit de companiile care au apelat la firme precum AttoSoft, iar astazi gestioneaza mult mai eficient toate activitatile ce tin de aprovizionare sau logistica.

AttoSoft.ro este site-ul unde antreprenorii au acces la multe servicii, solutii si produse din sfera IT. Compania functioneaza pe piata inca din anul 1995, astazi punand la dispozitie servicii de cea mai inalta calitate in ceea ce priveste contabilitatea, facturarea, salarizarea si gestiunea.

Tot de aici pot fi cumparate produse, precum: case de marcat, cantare electronice, scanare, imprimante fiscale, cititoare de coduri de bare, POS, imprimante cod de bare si altele asemenea.

Top 3 avantaje pentru afacerile de distributie ce folosesc un sistem ERP Romania

Exista numeroase avantaje observate chiar in ceea ce priveste desfasurarea activitatii in companiile care deja au accesat astfel de solutii inovatoare. Conform AttoSoft, principalele 3 dintre acestea sunt urmatoarele:

  • Clienti satisfacuti

Un sistem ERP va asigura compania de vizibilitatea continua la stocul disponibil. In acest fel, nu exista riscul ca cererea sa nu fie satisfacuta la timp.

In acelasi timp, in cazul in care compania se confrunta cu dificultati in ceea ce priveste procesul de onorare a comenzilor, sistemul are capacitatea de a genera rezolvari in cel mai scurt timp.

ERP Romania | Program de distributie | AttoSoft.ro

program de distributie

  • Solicitari onorate in cel mai scurt timp

Este binecunoscut faptul ca oamenii au nevoie in activitatea lor de sisteme profesioniste pentru ca rezultatele dorite sa apara rapid si sigur. De unii singuri, in timpul procesarii comenzilor pot aparea intarzieri care afecteaza imaginea companiei.

Un exemplu in acest sens este un program de distributie ce are rolul de a automatiza procesul de preluare a comenzilor si de a solicita transportul acestora.

  • Management vanzari si costuri

Un sistem ERP dispune de functii de fidelizare a clientilor, ce aplica automat reduceri. De asemenea, ofera acces angajatilor in timp real la urmatoarele:

  • inventar;
  • preturi;
  • date privitoare la aprovizionare, expediere si distributie.

Postați comentarii