Necesitatea masinii Volkswagen Golf pe piata de rent a car

Vom vedea in acest articol de ce este necesara masina Volkswagen Golf pe piata de rent a car. Stim ca nu este util sa cititi acest subiect, mai ales in aceste momente, dar… In cazul in care apelati la serviciile de rent a car, va fi cazul sa stiti de ce este de preferat sa inchiriati aceasta masina. Ultimul model de Volkswagen Golf este o adevarata bestie pe sosele. In acest articol nu vom discuta despre detaliile tehnice ale acestui model, ci mai degraba despre beneficiile inchirierii masinii Volkswagen Golf.

Beneficiile inchirierii masinii Volkswagen Golf

Autovehiculul Volkswagen Golf vine la pachet cu foarte multe elemente pozitive. Este una dintre cele mai vandute masini, marca Volkswagen. De asemeni, pe piata de rent a car, este una dintre cele mai inchiriate autovehicule. In randurile de mai jos veti vedea care sunt mai exact beneficiile ce apar la inchirierea masinii Volkswagen Golf.

servicii de rent a car pentru autovehicul volkswagen golf

Volkswagen Golf este o masina mica, dar spatioasa

Volkswagen Golf este un autovehicul destul de mic. Ea face parte din clasa compacta de rent a car. Cu toate acestea, spatiul din interiorul masinii oferit de Volkswagen Golf este cu mult peste asteptari. Interiorul autovehiculului vine la pachet cu un volum de 1231 de litri. Aflam ca este o masina destul spatioasa, cu toate ca este un autovehicul destul de mic. De asemeni, portbagajul Volkswagen Golf are 380 de litri.

Acest autovehicul este de indicat chiar pentru excursiile lungi, dar si pentru a circula in orasele aglomerate. Spre exemplu: Daca in serviciul de rent a car ai ales masina Volkswagen Golf si vei circula cu ea in Bucuresti,… Vei face o alegere senzational de buna. Masina este destul de mica si va puteti strecura cu ea foarte repede. Un alt beneficiu pe care il aduce Volkswagen Golf, este posibiltatea mai mare de a gasi un loc de parcare.

Fiind un autovehicul destul de mic, Volkswagen Golf poate fi parcat in locuri destul de inguste. Imaginati-va ca pentru un bolid mai mare, dumneavoastra veti putea parca doua masini din aceasta categorie. Volkswagen Golf, pe cat este de spatioasa, pe atat de putin ocupa spatiu intr-o parcare.

Trebuie sa va ganditi ca la inchirierea acestei masini in orasul Bucuresti, dumneavoastra veti economisi foarte mult timp cautand locul de parcare. In capitala, veti astepta cel putin 20 de minute cautand acest loc.

Si sa ne rugam sa nu aveti de cautat loc de 3 ori pe zi, pentru ca atunci s-a epuizat jumatate din ziua dumneavoastra.

Volkswagen Golf are consumul destul de mic si este destul de stabila pe drumurile lungi

Volkswagen Golf este masina de ideala de inchiriat pentru drumurile lungi. Si, acest fapt este datorita consumului destul de mic si stabilitatii acestei masini. Volkswagen Golf, cu motor de 1.6, are consumul de 6 la suta in afara orasului si de 9 la suta in oras. Daca ar trebui sa comparam cu alte masini, consumul acesteia este totusi destul de mic. Daca tot suntem la marca Volkswagen, modelul Passat are consumul de 8 la suta in afara orasului, cu 10 la suta in oras. Dupa cum putem observa, Volkswagen Golf iese in evidenta printr-un consum mult mai mic.

In serviciul de rent a car este ideal sa alegeti masina Volkswagen Golf, pentru ca veti economisi foarte multi bani. Alegerea acestui autovehicul va aduce in plus de cateva sute de Ron in bugetul dumneavoastra. Prin alegerea acestei masini veti economisi astfel, la o suta de kilometri, cel putin 2 euro. Daca ati inchiriat aceasta masina pentru 10 zile si veti face cu ea 400 de kilometri pe zi,… La aceste zile veti avea un numar de 4000 de kilometri. De asemeni, la sfarsitul inchirierii veti avea de dat cu 80 de euro mai putin. Cei 350 de Ron sunt in aceasta situatie o suma considerabila de bani. Poate ca pentru unele bugete, aceasta suma este de nebagat in seama. Totusi, in anumite situatii cum ar fi cazul pandemiei de astazi, credem noi ca fiecare euro conteaza.

Volkswagen Golf este o masina ideala de inchiriat datorita stabilitatii ei

Aceasta masina este ideal de inchiriat pentru drumurile lungi. Stabilitatea acestui autovehicul este senzational de bine pus la punct. Din clasa compacta este cea mai consolidata masina de pe sosele. Pentru drumurile lungi, pentru excursii aveti cu adevarat nevoie de aceasta masina. Cu toate ca pare un autovehicul destul de mic, ea sta destul de bine pe sosea.

De asemeni, pe site-ul euroncap.com, vom vedea ca Volkswagen Golf are nota 5 din 5 din punct de vedere al sigurantei.

Deocamdata, cam atat despre avantajele de rent a car pentru Volkswagen Golf. Va multumi ca ati ramas cu noi pana la sfarsit!

Postați comentarii