Care sunt costurile unei masini de inchiriat in Craiova?

Resedinta judetului Dolj este deservita de un Aeroport International, motiv pentru care oamenii sunt in cautare de masini de inchiriat in Craiova. Din fericire, in oras exista companii care inchiriaza masini atat celor care au nevoie de un autoturism pentru a merge in vacanta, cat si pentru calatoriile de afaceri. De asemenea, exista posibilitatea inchirierii unei masini pe termen lung, caz in care se aplica reduceri substantiale de pret.

Toata lumea se gandeste la costuri atunci cand se planuieste vacanta sau calatoria de afaceri. O parte importanta din buget este reprezentata de cheltuielile cu transportul. Din acest motiv este indicat ca cei care au nevoie de inchirieri auto in Craiova sa consulte oferta care le este pusa la dispozitie. Doar in acest fel se poate lua cea mai buna decizie cu privire la masina inchiriata, atat din punct de vedere al costurilor, cat si al nevoilor pe care le au soferii si pasagerii.

Oferte de masini de inchiriat in Craiova

Cei care au nevoie de o masina de inchiriat in Craiova pot alege din oferta variata a unei companii tip rent a car. Preturile difera in functie de mai multi factori, clasa masinii fiind unul dintre cei mai importanti. Unele companii care inchiriaza masini practica preturi nejustificate, insa, din fericire, in Craiova exista si locuri din care se pot inchiria masini la preturi decente si corecte.

De exemplu, un pret accesibil pentru inchirierea unei masini Dacia Logan se situeaza intre 11 si 31 de euro. Costul final depinde de perioada de inchiriere. Astfel, pentru o perioada de doar doua zile, soferul va plati suma maxima pentru inchiriere, de 31 de euro. Pe masura ce timpul de inchiriere creste, pretul inchirierii va scadea.

Tot in acelasi interval de pret se situeaza si autoturisme precum Volkswagen Polo, Renault Clio sau Ford Fiesta. Singura diferenta intre acestea si Dacia Logan este ca Dacia are dimensiunile putin mai mari decat celelalte masini.

Masini de inchiriat in Craiova | inchirieri auto in Craiova | CraiovaRentaCar.ro

masini de inchiriat in Craiova

De pe site-ul CraiovaRentaCar.ro va puteti inchiria masina preferata si puteti afla si pretul/zi pe care trebuie sa-l platiti pentru aceasta. Pretul exact se poate afla doar in momentul in care se stabileste perioada in care va fi inchiriata masina.