Ce pot face turistii intr-un weekend cu masini de inchiriat in Timisoara

Turistii care viziteaza pentru prima data orasul au nevoie de masini de inchiriat in Timisoara. Este singurul mijloc de transport care le permite acestora sa aiba un program flexibil si sa se bucure cu adevarat de experienta in al doilea cel mai mare oras din Romania.

Timisoara este un oras mai mic decat Bucuresti, insa comprima cele mai interesante locuri de vizitat si activitati de pus in practica.

Atunci cand isi stabilesc un weekend in Timisoara, turistii ar trebui sa ia in considerare consultarea site-ului TimisoaraRentaCar.ro. Ajunsi in oras cu avionul, ori cu trenul, ei au la dispozitie masini oferite in sistem rent a car, la preturi foarte accesibile.

Obiective turistice de vizitat cu masini inchiriate de la WLC Rent a car

Ca si majoritatea oraselor din Romania, Timisoara este incarcata de cladiri istorice si religioase, care impresioneaza turistii din toata lumea. Totusi, ceea ce ii deosebeste, este faptul ca Timisoara este un oras care transmite o stare generala de bine, un oras colorat care trezeste sentimente in sufletul vizitatorilor.

Cele mai importante puncte de atractie pe care nu trebuie sa le rateze niciun turist sunt urmatoarele:

  • Catedrala Mitropolitana Ortodoxa

Inconjurat de un parc dedicat in intregime Catedralei, aceasta este cea mai importanta cladire istorica si religioasa din Timisoara. A fost construita intr-un stil arhitectural neobizantin, este o cladire foarte impunatoare, colorata si reprezinta punctul central din Piata Unirii.

  • Piata Unirii

Orasele medievale din Romania sunt renumite pentru pietele lor deschise, ultracentrale, care in trecut au fost campuri de lupta pentru mari batalii care au ramas in istorie si care au decis viitorul tarii. Una dintre acestea este si Piata Sfatului din Brasov, ceva mai diferita decat cea din Timisoara.

Masini de inchiriat in Timisoara | Inchirieri auto in Timisoara | TimisoaraRentaCar.ro

masini de inchiriat in Timisoara

Piata Unirii este, pe departe, cea mai frumoasa, datorita culorilor care evidentiaza fiecare cladire, a lampilor in stil victorian si a Catedralei Mitropolitane Ortodoxe plasate aici.

  • Opera Romana

Veche de aproape 150 de ani, Opera Romana se afla in Piata Victoriei si gazduieste in fiecare saptamana unele dintre cele mai bune spectacole de opera, balet si muzica din tara.

Apeland la serviciile de inchirieri auto in Timisoara, turistii se pot deplasa cu usurinta catre fiecare atractie turistica din oras, fara a depinde de orarul mijloacelor de transport.

Postați comentarii