Care sunt criteriile de evaluare a cartilor de catre un anticariat?

Oamenii care, din diverse motive, isi doresc sa scape de anumite carti pot apela la serviciile unui anticariat. Daca exista oameni care nu stiu unde mai pot gasi, in ziua de astazi, un anticariat, pot tasta pe motoarele de cautare de pe internet „anticariat cumpar carti”, iar rezultatele numeroase care vor aparea ii vor uimi.

Contrar parerilor unora cum ca activitatea de anticariat ar fi una pe cale de disparitie, realitatea este cu totul alta. Tot mai multe anticariate si-au dezvoltat activitatea pe internet, fiind astfel mai usor de gasit de catre doritori.

De ce isi vand oamenii cartile prin intermediul anunturilor „anticariat cumpar carti”?

Deoarece au patruns si in mediul online, anticariatele apeleaza la promovarea activitatii prin intermediul anunturilor astfel incat sa ajunga la usor la un numar mare de persoane. Drept urmare, unii dintre cei care intalnesc in periplul lor de pe internet anunturi de genul „cumpar carti de orice fel” decid sa raspunda afirmativ acestei initiative.

Motivele care ii determina pe oameni sa raspunda acestor anunturi sunt numeroase. De la dorinta de a face mai mult loc in biblioteca – fie pentru noi volume, fie pentru ca era supraaglomerata – pana la nevoia de a face rost de bani intr-un mod simplu si rapid, acestea fiind cel mai des invocate de acestia.

Care sunt criteriile pe baza carora se evalueaza volumele vandute?

Pentru a putea fi vandute si a stii exact ce suma de bani sa plateasca in schimbul lor, anticariatele trebuie sa evalueze cartile pe care intentioneaza sa le cumpere. Indiferent daca este vorba despre un numar mic de volume pe care doreste sa le vanda sau de lichidarea intregii biblioteci, anticariatul Anticariat-Carti.com se deplaseaza pana la adresa vanzatorului pentru evaluarea, plata si ridicarea acestora.

Anticariat cumpar carti | cumpar carti de orice fel | Anticariat-Carti.com

anticariat cumpar carti

In ceea ce priveste evaluarea cartilor cumparate, anticariatul tine cont de urmatoarele criterii: autorul si titlul acestora, editura, anul aparitiei si starea in care se afla. Toate acestea influenteaza pretul final pe care il poate obtine vanzatorul de carti.

Prin urmare, oamenii pot obtine o anumita suma de bani simplu si rapid, cu ajutorul anticariatului.