Caserole unica folosinta biodegradabile de la Snick Ambalaje. Ai grija de afacerea ta

A avea o afacere in industria Horeca nu este chiar atat de usor. De altfel nici o industrie nu este atat de usoara, mai ales atunci cand vine vorba despre clienti. Sunt cei care vor creste sau scadea cifra de afaceri, in functie de serviciile pe care le primesc, daca sunt sau nu de calitate.

Atunci cand vine vorba despre restaurante, pizzerii, fast-food-uri, cafenele etc. operatorii economici trebuie sa fie atenti la orice detaliu, mai ales daca au si serviciul de delivery. Tot mai multe persoane au optat sa comande acasa sau la birou mancare, incepand mai ales cu perioada din pandemie. Astfel ca serviciul de delivery a devenit tot mai popular.

In acest context, nu doar mancarea trebuie sa arate bine si sa fie gustoasa. Caserolele joaca un rol important. Acestea trebuie alese in functie de tipul mancarii, de cantitate etc.

In plus, tot mai des acum se cauta caserole unica folosinta biodegradabile, avand in vedere gradul de poluare care a atins cote alarmante.

Legea care a intrat in vigoare specifica faptul ca ar trebui sa renuntam la ambalajele din plastic si sa optam pentru cele prietenoase cu mediul. Tocmai pentru a ajuta natura si a scapa de acele deseuri care se descompun foarte greu.

Snick Ambalaje – furnizor de caserole unica folosinta biodegradabile si nu numai

Majoritatea operatorilor economici colaboreaza cu furnzori de ambalaje pentru ca restaurantele, fast food-urile, pizzeriile et. sa fie aprovizionate in permanenta.

Snick Ambalaje – cu pagina snick-ambalaje.com – este unul dintre furnizorii de incredere ce ofera o gama versatila de ambalaje. Majoritatea sunt eco friendly, au un design aspectuos si sunt de calitate.

Cei interesati vor gasi aici pahare, farfurii, tacamuri, pungi, caserole, paie, sacose, prosoape, majoritatea realizate din trestie, lemn, carton.

Mai nou, cei de la Snick Ambalaje au adus in gama de produse si port tacamuri, caserole, sacose si cutii de pizza ce pot fi personalizate cu logo-ul firmei.

Ofertele de la Snick Ambalaje

Daca vei alege din gama de produse de aici, vei beneficia de anumite avantaje. Avand in vedere ca ai nevoie de un stoc constant de caserole poti comanda de aici luna de luna. Daca faci cumparaturi online de minim 2500 de lei vei primi un discount de 10% la fiecare comanda plasata. Ai parte de livrare rapida indiferent de orasul unde locuiesti, iar transportul este gratuit la comenzile de peste 500 de lei.

De ce sunt atat de importante caserolele pe care le vei alege

Rolul ambalajelor in care vei livra mancarea este foarte important. In functie de gramajul mancarii trebuie sa alegi si caserolele pentru ca aceasta sa aiba un aspect placut. Caserola fiind mai mare, mancarea se va amesteca, clientul va avea impresia ca gramajul este mai mic si asa mai departe.

Un ambalaj de calitate, ales la dimensiunea corecta va face diferenta. Descopera asadar gama de produse de la Snick Ambalaje si alege de aici caserole unica folosinta biodegradabile cat si alte lucruri de care ai nevoie pentru afacerea ta.

Date de contact: comenzi@snick-ambalaje.com

Postați comentarii