Ce lenjerii de pat Pucioasa se poarta pe timpul verii?

Cauti un set de asternuturi pentru pat care sa iti redea un confort sporit si un nivel crescut de odihna in fiecare noapte? Seturile de lenjerii de pat Pucioasa sunt confectionate din cele mai calitative materiale si ofera un somn odihnitor in fiecare noapte. Arunca si tu o privire peste gama oferita de Patone.ro si alege-ti modelele preferate din toate puse la dispozitie.

Cum alegi modelul potrivit din gama de lenjerii de pat Pucioasa?

Potrivit unor studii efectuate de catre specialisti, ne petrecem mai mult de un sfet din viata in pat dormind, astfel ca trebuie sa acordam atentie pieselor pe care alegem sa le punem in dormitorul nostru. O lenjerie de pat Pucioasa iti va imbunatati semnificativ calitatea somnului, dar si aspectul estetic din dormitor din toate punctele de vedere. Clientii care au ales sa achizitioneze un model din aceasta categoria s-au declarat a fi multumiti si s-au reintors pentru a achizitiona si alte modele de lenjerii de pat Pucioasa.

lenjerii de pat pucioasa

Din aceasta categorie fac parte si seturile de lenjerii bumbac satinat, bumbac 100%, cocolino, 3D, 3D Digital Print si Finet, fiecare dintre acestea fiind confectionate la Pucioasa, la una dintre cele mai populare si recunoscuta fabrica de textile datorita calitatii oferite.

Cum se ingrijesc corect asternuturile pentru pat?

In functie de tipul asternuturilor si de materialul din compozitie, ingrijirea se face diferit in asa fel incat textura si tesaturile din interior sa nu se distruga. Astfel, spalarea trebuie sa se faca la temperaturi cat mai mari pentru ca acarienii din interior sa fie complet inlaturati. Cel mai recomandat este ca inainte de a baga un set de lenjerii de pat Pucioasa in cuva masinii de spalat sa consulti eticheta si sa respecti indicatiile de pe aceasta.

Astfel, temperatura indicata pentru masina de spalat este de aproximativ 30 – 60 de grade Celsius, iar detergentul sa fie unul pe baza de compusi naturali, nu chimici pentru a nu exista riscul de a distruge textura sau de a afecta culorile. Pentru persoanele care doresc sa calce lenjeriile de pat, temepratura setata la fierul de calcat nu este indicata sa fie mai mare de 150 de grade. In acest fel modelele se vor intretine pentru o perioada mai lunga de timp si vor fi evitate decolorarea sau stricarea tesaturilor.

Postați comentarii