Cat de sigure sunt tratamentele de radiofrecventa?

Radiofrecventa | cel mai sigur tratament pentru fermitate

La Fysiogand, aveti ocazia sa decideti cat timp doriti sa acrodati sesiunilor de radiofrecventa. De ce? Pentru ca stim cat de pretios este timpul. Si stim, de asemenea, ca nu poti face tratament la fel de des.

radiofrecventa

Prin urmare, va oferim trei optiuni. Radiofrecventa faciala dureaza aproximativ 15 minute, iar RF corporala 20-30. Asa cum am spus, acesta din urma vine cu doua optiuni de timp din care puteti alege. Puteti alege un tratament de 20 de minute sau 30 de minute.

Alegerea este doar a ta! Dar nu uita, trebuie sa tii cont si de sanatatea organismului tau. Asa ca urmati sfaturile specialistilor!

Frecventa radio nu va dauna organismului

Atata timp cat alegi un centru medical de sculptura corporala experimentat si binecunoscut, nu se va intampla nimic rau. Chirurgii esteticii autorizati sunt capabili sa efectueze multe tipuri de teste si sa ia diverse masuri de precautie pentru a preveni efectele secundare ale tratamentului cu radiofrecventa in organism.

Deci, iata: cu cat stii mai multe, cu cat stii mai mult ce presupune terapia RF, cu atat vei putea alege mai bine optiunile de tratament.

Ca orice forma de energie, tehnologia cu frecventa radio are capacitatea de a genera caldura. Desi fiecare procedura care utilizeaza tehnici similare este usor diferita, toate functioneaza prin incalzirea straturilor mai profunde ale pielii.

De ce? Simplu: induce productia regenerativa de colagen si elastina. De asemenea, promoveaza intarirea si buna functionare a celulelor benefice eliberate de celulele adipoase si de muschi.

Riscurile terapiei cu radiofrecventa?

Astazi, terapia cu radiofrecventa este din ce in ce mai vazuta de medici si pacienti ca un tratament sigur si eficient de intinerire a pielii ce ofera fermitate.

Ca si in cazul oricarei metode de a pierde grasimea intr-o perioada scurta de timp, unii pacienti sunt predispusi la diferite efecte secundare care pot varia de la persoana la persoana. Pe scurt, unele dintre aceste reactii se pot manifesta sub forma de arsuri ale pielii si, in cele mai grave cazuri, cicatrici secundare, mici dureri de cap, umflaturi sau pierderi dramatice de grasime in zona in care a fost aplicat tratamentul.

Deci, chiar daca aceste reactii spontane pot aparea pe lista de probabilitati, trebuie sa stiti ca este putin probabil ca efectele secundare sa fie atat de frecvente.

Vino la Fysiogand si lasa-te pe mana specialistilor!

Postați comentarii