Ce aduce in plus Ford Mondeo pe piata de rent a car?

Ati auzit pana acum de autovehiculul Ford Mondeo si probabil cunoasteti abilitatile tehnice ale acestei masini. In randurile urmatoare, vom vedea ce poate aduce nou masina Ford Mondeo, pe piata de rent a car europeana si din Romania.

Ce elemente noi aduce Ford Mondeo in sistemul de rent a car?

Vom discuta in randurile ce urmeaza despre noul Ford Mondeo, produs in anul 2020. Acest model este fabricat in varianta hibrida si pare sa fie masina ideala in serviciul de rent a car, pentru calatoriile in familie.

In randurile urmatoare, veti vedea si de ce…

Ford Mondeo este o masina ieftina de inchiriat, care aduce pe piata de rent a car foarte multe avantaje

Toata piata auto tinde catre un consum mai scazut si catre o varianta de poluare cat mai redusa. Noul Ford Mondeo are consumul in oras de 7%, iar in afara orasului acesta coboara la 5,6%. Acest factor este extrem de pozitiv pentru clientii din sistemul de rent a car.

Veti vedea in randurile urmatoare avantajele masinii Ford Mondeo in serviciul de rent a car. Acestea vor fi evidentiate prin consum, spatiu si pret.

Ford Mondeo avantajeaza clientii de rent a car, printr-un consum mult mai scazut

Acest autovehicul a coborat consumul senzational de mult la ultimul model produs. Varianta hibrida aduce un plus senzational de important in bugetul clientilor de rent a car.

Ca sa intelegeti cat de important este consumul pentru un client de inchirieri auto, vom face mai departe o scurta comparatie. Sa spunem ca aveti posibilitatea de a alege intre un Mercedes ML350 si inchirierea unui Ford Mondeo. Consumul pentru un Mercedes ML350 va fi de 16%. Comparativ cu cei 5,6% ai autovehiculului Ford Mondeo, dumneavoastra veti avea de platit de 3 ori mai mult.

La inchirierea unei masini, un client face in medie 1500 de kilometri. In acest caz, dumneavoastra veti economisi aproximativ 800 de Ron. Stim ca aceasta suma de bani este destul de mica pentru cetatenii din Europa de Vest. Cu toate acestea, pentru bugetul unui roman plecat la munca in strainatate aceasta suma este destul de mare.

Ford Mondeo este un autovehicul foarte ieftin de inchiriat

Comparativ cu restul masinilor din flota unei companii de inchirieri auto din Bucuresti, pretul de rent a car al masinii Ford Mondeo este destul de mic. Acesta porneste de la 28 de euro. Pentru un numar de 10 zile, in perioada de iarna, dumneavoastra veti plati aproximativ 320 de euro. La o alta masina de rent, care vine cu aceleasi atributii se va plati peste 400 de euro, pentru acelasi numar de zile.

Dupa cum vedeti, Ford Mondeo este un autovehicul, care nu doar consuma putin, ci iese in evidenta si printr-un pret de rent a car mult mai mic. Cu toate acestea, pretul de inchiriere al autovehiculului difera de la o companie la alta. Indiferent de situatie, media pretului de inchiriere este destul de mica.

Ford Mondeo este un autovehicul extrem de spatios

Aceasta masina este ideala pentru calatoriile lungi in familie. Cum ati vazut si mai sus, este un autovehicul cu un consum destul de scazut, ceea ce o face ideala pentru calatorit. Spatiul portbagajului este imens si incap fara indoiala toate bagajele familiei. Este un autovehicul de familie, deoarece este econom si spatios.

Masina Ford Mondeo are o lungime de 4871 mm si o latime de 1482 mm. Inaltimea acestui autovehicul este de 1500 de mm. In randurile anterioare, am spus ca este o masina de rent a car de familie. Acest lucru se datoreaza in primul rand spatiului, pe care acest autovehicul il pune la dispozitie.

Desigur, nu ne referim in acest context doar la spatiul pasagerilor. Portbagajul acestui autoturism este urias. Volumul maxim al acestuia este de 1745 de litri. In acest portbagaj pot ocupa cu lejeritate 6 bagaje imense.

Acesta a fost articolul nostru. Ati vazut de aceasta data, care sunt avantajele din rent a car ale autovehiculului Ford Mondeo. Va multumim ca ati ajuns cu nou pana la final!

Postați comentarii