Cui se adreseaza anunturile de tipul “cumpar carti la kilogram”?

Numeroase anunturi publicitare de tipul cumpar carti la kilogram pot fi intalnite atat in mediul on-line, cat si fizic, pe flyere, deoarece promotorii acestora, cum sunt cei de la Cumpar Carti, doresc ca acest mesaj sa ajunga la toti oamenii, de toate varstele si categoriile sociale.

Cine sunt promotorii anunturilor si de ce doresc sa afle toata lumea despre activitatea lor? Aceste anunturi sunt distribuite de un anticariat care doreste sa faca achizitii de carti pentru a-si diversifica propria gama de carti.

Acestea se adreseaza oricui intentioneaza sa isi elibereze biblioteca si are nevoie de mai mult spatiu, avand astfel posibilitatea de a vinde cartile citite si care nu mai prezinta interes pentru proprietar.

Avantajele de a apela la promotorii anunturilor “cumpar carti la kilogram”

Desi scepticismul oamenilor cand vad astfel de anunturi este destul de mare, acestia trebuie sa stie ca exista numeroase avantaje daca apeleaza la serviciile anticaricatelor care cumpara carti.

Un prim avantaj este ca, indiferent de numarul cartilor din biblioteca, oricine poate vinde cartile care aduna praf pe rafturile din casa. Este suficient ca doritorul sa sune la numarul de telefon de pe site-ul CumparCarti.ro la care va raspunde un anticar ce va oferi toate raspunsurile necesare.

Astfel ca, pasionatii de literatura au posibilitatea de a-si vinde de acasa volumele pe care nu le mai citesc, facand astfel loc noilor carti pe care le doresc, deoarece anticarii se deplaseaza la adresa acestora pentru a evalua si ridica, fara nici un cost aditional, cartile.

Cumpar carti la kilogram | Achizitii de carti | CumparCarti.ro

cumpar carti la kilogram

Prin urmare, clientii primesc contravaloarea cartilor, evaluata la pretul pietei, din confortul propriei case, fara a plati transportul sau alte taxe suplimentare.

Totodata, un avantaj este si din punct de vedere ecologic. Vanzand cartile care nu le mai suscita nici un interes, acestea vor ajunge ulterior in mainile altor pasionati de lectura care isi doreau un volum anume. A

stfel, retiparirea acestora nu mai este necesara, fiind salvati foarte multi copaci de la taiere, care urmau a fi transormati in celuloza si, mai apoi, in hartie, precum si energia si alte materiale necesare activitatii de retiparire, sunt economisite.

Postați comentarii