Ce masina imi pot permite sa cumpar?

Sa iti cumperi o masina este o experienta captivanta, iar tendinta de a depasi mult bugetul este frecventa. A sti cat de mult iti poti permite este un prim pas important in planul pentru cumpararea unei masini. Finantele, gusturile personale si stilul de viata iti vor ghida bugetul.

Daca ai in plan o noua masina, iti recomandam sa citesti lamuririle noastre privind bugetul si metodele de finantare la achizitionarea masinii pentru a reusi sa te incadrezi in bugetul tau.

Daca intentionezi sa vinzi sau sa schimbi masina pe care o detii, este important sa stii cat valoreaza. Obtinerea unei evaluari iti va oferi o perspectiva pentru a bugeta urmatorul vehicul.

De exemplu, daca masina este achitata sau cumparata cu plata integral, atunci banii se pot duce pentru avansul de cumparare a noii masini. Iar daca valoarea masinii second-hand este mai mica decat cea pe urmeaza sa o cumperi, atunci trebuie revizuit care este bugetul si urmarit ce alte optiuni ai.

Valoarea masinii se bazeaza pe diversi factori, printre care: conditiile actuale ale pietei, anul, marca, modelul, kilometrajul, raportul istoric al vehiculului, conditiile interioare, exterioare si mecanice.

Daca sunt necesare reparatii, atunci pretul masinii va fi mult mai mic. Poti apela la un specialist care ofera serviciul de cumpar auto pentru a obtine o oferta in mai putin de doua minute. Daca iti convine pretul, poti face o programare pentru a incheia tranzactia, cu plata pe loc https://cumparari-masini.ro/

O regula generala atunci cand este timpul sa finantezi un vehicul, este sa nu ai o rata mai mare de 15% din venitul lunar. Exista firme care iti pot calcula ce masina iti poti permite, ce suma lunara este ideala pentru dumneavoastra sau un buget estimat al vehiculului. Completati bugetul dorit sau plata lunara, suma avansului, locul in care locuiti si scorul dumneavoastra de credit. Vom analiza cifrele pentru tine, astfel incat sa te poti simti increzator cu privire la cat poti cheltui pe o masina.

In cazul in care faci un leasing pentru cumpararea masinii, avansul te ajuta sa reduci suma pe care trebuie sa o rambursezi, iar conditiile de aprobare sunt mult mai mari.

Dincolo de plata lunara a masinii, detinerea vehiculului vine cu alte cheltuieli pentru care trebuie sa le pregatesti. Bugetul tau ar trebui sa includa combustibil, asigurari si taxe, precum si costurile frecvente de intretinere si reparatii.

Indiferent daca esti o persoama chibzuita cu banii sau iti doresti masina visurilor tale, este necesar sa faci o cercetare amanuntita despre masina pe care doresti sa o cumperi.

Daca esti decis in privinta masinii, stabileste un test drive, la o ora cat mai libera si intr-o zona unde nu vei fi deranjat de trafic sau prea multe persoane. Aprobarea creditului poate dura cateva zile, asa ca daca vrei sa cumperi de la o persoana privata masina, avertizeaz-o despre acest aspect.

Daca nu doresti sa cheltui mult pentru o masina uzata, exista multe sfaturi pentru acest aspect. Pentru inceput, cauta masini second hand care au cativa ani, comparativ cu cumpararea celui mai recent model de marca. Te vei bucura in continuare de functii si optiuni excelente, dar la un pret mai mic.

O alta optiune este alegerea unui model de baza. Este posibil sa nu ai toate optiunile, cum ar fi scaunele ventilate sau un inchidere portbagaj electric, dar te va ajuta sa iti reduci costurile.

Cauta un dealer cu experienta pentru a-ti pune la dispozitie mai multe tipuri de masini, care sa corespunda cerintelor tale si sa se incadreze in bugetul stabilit. Acesta iti poate aduce masina direct la domiciliu fara a mai depune un efort de deplasare, pierdere a timpului, negociat si demersul obositor al birocratiei.

Afla acum cum poti sa-ti vinzi masina la un pret mai bun.

Ce masina imi pot permite sa cumpar

Postați comentarii