Ce carti de citit poti oferi cadou de Craciun?

Sarbatorile de iarna sunt printre cele mai frumoase datorita magiei ce pluteste in aer. Oamenii sunt mai buni, copiii emana de energie si buna dispozitie in asteptarea lui Mos Craciun, iar orasul este imbracat in straie de sarbatoare. Ce merge mai bine intr-o seara geroasa de decembrie, decat un pahar de vin si cateva carti de citit?

Cele mai interesante carti de citit in preajma sarbatorilor

  • Charles Dickens – Poveste de Craciun – celebrul scriitor englez reuseste sa surprinda cum nu se poate mai bine spiritul sarbatorilor in acest minunat roman. Povestea il are in centru pe Ebenezer Scrooge, un batran ursuz care uraste totul in jurul sau. In seara de Ajun acesta insa primeste cateva vizite neasteptate: Spiritul Craciunului Trecut, Spiritul Craciunului Prezent si Spiritul Craciunului Viitor.

Acesta este purtat intr-o calatorie emotionanta la finalul caruia va incepe sa vada lumea din jur cu alti ochi. O poveste captivanta si plina de invataminte care va starni emotie si empatie in sufletul cititorului. Cartea poate fi comandata de la Printre Carti, un anticariat online pretul de achizitie fiind unul accesibil oricarui buzunar.

Anticariat online | Carti de citit | PrintreCarti.ro

carti de citit

  • Agatha Christie – Craciunul lui Poirot – este fara doar si poate o carte plina de mister si suspans, in stilul celebrei scriitoare. Actiunea se desfasoara evident pe fundalul sarbatorilor, celebrul detectiv Poirot fiind nevoit sa dezlege un alt mister. Toti cei prezenti par sa aiba un motiv pentru a comite crima, insa cine sa fie oare faptasul?
  • Dana Ionescu – Craciunul in cele mai frumoase povestiri este fara doar si poate un cadou extraordinar pentru cei dragi. Intre copertile acestei carti, scriitori celebrii, precum Charles Dickens, Mark Twain, Oscar Wilde sau Arthur Conan Doyl povestesc despre un Craciun aparte, plin de farmec si voie buna. Cartea poate fi comandata direct de pe site-ul PrintreCarti.ro, transportul fiind gratuit la comenzile de minimum 129 lei.
  • Chris Van Allsburg – Expresul polar – este una dintre cele mai indragite carti de catre cei mici, sarbatoarea Craciunului fiind un moment ideal de a-i rasfoi paginile langa bradul minunat impodobit. Povestea il are in centrul sau pe un baietel care incepe sa isi piarda credinta in Mos Craciun asa ca intr-o noaptea este invitat sa se urce intr-un tren impresionant cu destinatia Polul Nord.

Postați comentarii