Ce faci cu molozul dupa o renovare?

Iti faci planuri de renovare a casei sau a curtii unde locuiesti? Toate lucrarile de modernizare sau de renovare a casei/curti/spatiu comercial/birou lasa in urma o multime de deseuri care de cele mai multe ori sfarsesc prin a fi uitate in saci undeva intr-un colt al curtii.

Daca vrei sa iti cureti curtea de acesti saci de moloz si nu stii ce sa faci cu ei, din fericire pentru tine exista serviciul de transport moloz, un serviciu accesibil ca si pret care te v-a scapa usor si repede de sacii care iti ocupa spatiul din curtea, cladirea ta.

Alege o companie de transport moloz din orasul tau si scapa rapid de aceste deseuri pentru ca tu sa te poti bucura iar de o curte sau o casa cat mai curata

De ce sa alegi o companie care sa te scape de molozul de pe proprietate?

Iata mai jos cateva motive

Poti sa iti cureti curtea sau santierul tau de lucru fara sa fie nevoie sa depui un minim de efort.In timp ce tu te ocupi de alte lucruri importante cu renovarea sau modernizarea, echipa de debarasare si transport moloz o sa iti curete curtea sau santierul, de molozul pe care l-ai lasat in urma.

Daca molozul este in saci, acestia il v-or duce la masina de transport. Deci in timp ce cei de la firma de transport isi fac treaba tu te poti ocupa de alte lucrari de renovare sau te poti bucura de o mica pauza binemeritata.

Un alt motiv pentru care ar trebui sa alegi o firma de transport moloz este contribuirea ta la protejarea mediului inconjurator.Sacii de moloz aruncati pe marginea drumurilor sau in locuri nepermise are ca urmare amenzi foarte mari. Daca vrei sa scapi de aceste amenzi cel mai bine ar fi sa alegi inca de la inceput sa contactezi o firma de transport moloz. Sacii de moloz aruncati in locurile nepermise au un efect negativ asupra mediului inconjurator, daca vrei sa ai o contributie la a avea o planeta mai curata, alege reciclarea responsabila a tuturor deseurilor din jurul casei tale, inclusiv a sacilor cu moloz.In plus aruncarea sacilor de moloz in locuri nepermise sau transportul lor neautorizat poate duce la sanctiuni destul de mari din partea autoritatilor statului Roman.

Pretul pentru ridicarea sacilor de moloz este foarte avantajos. Daca pana acum credeai ca ridicatul molozului de pe santier este un serviciu scump, afla ca pretul este foarte avantajos. In functie de compania pe care o alegi ca sa ridice resturile de moloz din curtea ta si in functie de cat de mult moloz ai de transportat, preturile pornesc uneori chiar si de la 10-12 lei pentru un sac de moloz ridicat si poate scadea/creste in functie de cantitatea transportata, distanta de unde se ridica.

Deci, data viitoare cand ai ceva de renovat, asigura-te ca ai pe lista ta de contacte si o companie de transport moloz care te poate scapa de tot molozul ramas in urma renovarii. Pentru asta poti alege 123transportmoloz.ro serviciu disponibil in Bucuresti si tot judetul Ilfov.

Postați comentarii