Ce fel de calculatoare second hand poti gasi, fara a face rabat de la performanta?

Atentia oamenilor pentru gestionarea bugetului ii face sa fie mult mai atenti atunci cand sunt nevoiti sa faca anumite cheltuieli, mai ales daca este vorba despre un obiect mai valoros. De exemplu, in cazul in care computerul da semne ca va ceda in curand, inlocuirea acestuia presupune alocarea unei sume importante, care poate destabiliza bugetul.

In astfel de situatii, mai ales daca activitatea profesionala consta in utilizarea computerului, nu poate fi amanata inlocuirea. Numai ca exista solutii prin care o achizitie de asemenea importanta sa nu afecteze bugetul si chiar fara a se face rabat de la calitate si performanta: alegerea unor calculatoare second hand.

Fiind insa vorba despre un device care este indispensabil in ziua de astazi, tot mai multe profesii constand in desfasurarea activitatii cu ajutorul computerelor, multi utilizatori se pot intreba ce fel de calculatoare pot gasi la mana a doua, mai ales ca nivelul de performanta necesar poate fi unul ridicat.

Desi piata echipamentelor si perifericelor IT second hand este foarte vasta, este important sa se aleaga un vanzator autorizat pentru a primi garantie pentru produsul cumparat. Un astfel de distribuitor este magazinul online Calculator-Ieftin.ro, care vinde o gama variata de echipamente si componente IT la mana a doua, dar perfect functionale. Printre computerele care pot fi gasite aici sunt:

  1. Desktop PC la preturi avantajoase

Cele mai populare tipuri de computere sunt calculatoarele de tip desktop PC, care au toate componentele necesare si un nivel mediu de performanta. In functie de generatie, starea in care se afla, functiile si performantele componentelor sale, pretul unui astfel de calculator poate varia, mentinandu-se totusi la un nivel avantajos.

Calculatoare second hand | Calculator-Ieftin.ro

Calculatoare second hand

  1. Workstation second hand

Un astfel de vanzator autorizat se adreseaza chiar si profesionistilor din sectorul IT sau celor pentru care nivelul de performanta si rezistenta computerului sunt esentiale, punand la dispozitia lor categoria de statii de lucru second hand.

  1. Laptopuri second hand

De asemenea, pentru cei care mobilitatea este un aspect foarte important, in portofoliul magazinului online pot fi gasite si laptopuri second hand, de la branduri dintre cele mai cunoscute, de diferite dimensiuni si performante. Astfel, pot fi cumparate computere performante si de la branduri de renume la preturi bune.