Dorești să achiziționezi un imobil? Alege soluțiile oferite de constructorii și dezvoltatorii imobiliari!

Dacă dorești să achiziționezi un imobil, ai la dispoziție o soluție completă oferită nu de o firmă de construcții, nu de un simplu dezvoltator imobiliar, ci de o echipă completă de constructori și dezvoltatori. De ce această soluție este una potrivită? Pentru că este o soluție completă care te poate ajuta să iei deciziile potrivite în procesul de achiziție a unui imobil, fără să depui eforturi considerabile sau să cauți mai mulți experți.

Rolul unui constructor și soluțiile oferite de acesta 

Dacă vrei să duci la capăt un proiect de construcție a unei locuințe pe un teren achiziționat, vei avea nevoie de o echipă de constructori Cluj care să execute totul cu cel mai mare profesionalism. 

Rolul unui constructor este de a te ajuta la stabilirea planurilor care să corespundă nevoilor și preferințelor pe care le ai. Astfel, acesta va propune diferite planuri de construcție care să corespundă constrângerilor legate de terenul găsit de cumpărător. 

Un constructor te va ajuta în procedurile administrative și în obținerea autorizației de construire, dar și în realizarea propriu-zisă a lucrărilor de construcție. 

Rolul unui dezvoltator imobiliar și soluțiile oferite de acesta 

Rolul pe care îl are un dezvoltator este acela de a administra imobilul ca produs imobiliar de care acesta este responsabil până în momentul în care cheile sunt predate proprietarului. 

Echipele de dezvoltatori imobiliari Cluj-Napoca sunt acelea care asigură realizarea corespunzătoare a operațiunilor în vederea dezvoltării proiectelor imobiliare: studiu, execuție, asigurarea construcției în sine. 

Un dezvoltator imobiliar este inițiatorul programului de construcție, el fiind acela care stabilește proiectul, așadar acesta este responsabil în a găsi terenul, în a realiza proiectul în funcție de locația și de starea acestuia. Într-adevăr, tipul clădirii și planul trebuie definite în funcție de locație, de mărimea terenului, de cartierul în care se află sau de cumpărătorii vizați. 

Constructor și dezvoltator imobiliar, pentru o expertiză completă în proiectul tău imobiliar 

Există dezvoltatori-constructori, respectiv acei experți din domeniul construcțiilor imobiliare care se ocupă de tot ceea ce este nevoie în vederea dezvoltării unui proiect imobiliar de succes. 

Poate fi vorba despre o persoană fizică sau despre o persoană juridică, însă ceea ce este important este rolul bine definit al acestuia, diferit de cel al unui simplu constructor. Dezvoltatorul imobiliar este inițiatorul unui program de construcție, fiind în același timp proprietar al proiectului, manager și vânzător. 

Postați comentarii