Ce fel de carti cauta anticariatele care cumpara carti?

Cand vine vorba despre lectura, fiecare cititor are propriile preferinte cu privire la domeniul si subiectul volumelor pe care si le doresc. Cu toate acestea, in aproape fiecare casa exista in biblioteca volume care fac parte din lista de lecturi scolare obligatorii.

Cei care au trecut insa de aceasta etapa si care au in plan noi achizitii cu care sa isi completeze biblioteca pot apela la ajutorul oferit de anticariatele care cumpara carti. Astfel nu numai ca pot scapa de cartile pe care nu si le mai doresc, dar pot face si rost de bani pentru noi volume.

Categoriile de volume acceptate de anticariatele care cumpara carti

Cu toate ca anticariatele sunt cunoscute ca fiind comercianti de carti vechi, acestea si-au dezvoltat si o alta ramura de activitate, care consta in achizitia de carti. Numai ca anticariatele nu se limiteaza numai la cartile vechi, ci cumpara chiar si carti noi, recent lansate pe piata.

In plus, acestea nu tin cont nici de domeniul din care volumele fac parte, anul aparitie, editura sau autorul acestora, lucru evidentiat prin intermediul unor anunturi de genul „cumpar carti de orice fel”. Singurul criteriu de care tin cont atunci cand cumpara carti este ca acestea sa se afle intr-o stare buna, fara urme grave de deteriorare, cum ar fi coperti sau pagini lipsa ori stricaciuni cauzate de umezeala.

Anticariate care cumpara carti | cumpar carti de orice fel | Anticariat-Carti.com

Anticariate care cumpara carti

Unde pot fi gasite si cum pot fi contactate anticariatele care cumpara carti?

Daca anticariatele sunt vazute ca mici buticuri pline cu carti vechi, in prezent acestea si-au mutat activitatea in mare parte in mediul online. Astfel ca in momentul in care se tasteaza pe motoarele de cautare anticariate care cumpara carti vor aparea o multime de rezultate. Unul dintre primele astfel de anticariate care apare este Anticariat-Carti.com.

Prin urmare si contactarea acestora este mult mai simpla. Fie ca se raspunde anunturilor promovate de acestea, fie ca se folosesc datele de contact de pe pagina de internet, un anticar va raspunde si va oferi celor curiosi toate informatiile de care au nevoie. Impreuna, anticarul si vanzatorul de carti, vor stabili toate detaliile necesare pentru vanzarea cartilor in biblioteca.

Share your thoughts