Ce impact are asupra business-ului un soft de administrare personal și un program de pontaj online?

Astăzi îți vorbim de beneficiile unui soft administrare personal, dar și a unui pontaj online pentru dezvoltarea business-ului tău. Cu atât mai mult cu cât anul trecut a scos la iveală unul dintre cei mai importanți factori corelați cu performanța crescută și succesul unei companii: digitalizarea. În special în domeniul de HR. 

În cadrul articolului vom pune accent pe rolul pe care îl joacă un soft administrare personal în cadrul business-ului, dar și ce activități poate optimiza. În plus, îți vom povesti despre cum un program pontaj online poate salva timp și energie specialiștilor HR. 

Ce activități poți automatiza cu un soft administrare personal și un program de pontaj? 

Telemunca a îngreunat înzecit activitățile departamentului de HR. Procesele birocratice, dar și pontarea angajaților au devenit activități care ocupă foarte mult din ziua unui specialist HR. Astfel, pentru a cunoaște în continuare succesul, firmele au fost nevoite să se adapteze. Multe companii au investit într-un soft administrare personal care să îi ajute în: administrarea datelor personale ale angajaților, managementul contractelor, generare de rapoarte și adeverințe solicitate de angajator, angajați sau instituțiile statului. 

Cu alte cuvinte, un soft administrare personal are un impact major asupra timpului petrecut pe task-urile birocratice care au legătură cu angajații firmei. Pe scurt, el se comportă ca o agendă internă în cadrul căreia găsești toate informațiile necesare pentru buna desfășurare a proceselor de HR.  

Un alt instrument important care asigură o eficientizare a activităților companiei și cu ajutorul căruia poți monitoriza mai atent activitatea angajaților este modulul de pontaj online. 

Un soft de pontaj online te ajută să: ții evidența programului angajaților, să colectezi datele de prezență și chiar să generezi rapoarte corecte și concrete în care să vizulizezi toate informațiile referitoare la prezență, de care ai nevoie. 

Astfel, cu ajutorul unui soft administrare personal și a unui modul de pontaj online, sarcinile specialiștilor HR vor fi eficientizate. Timpul rămas va putea fi astfel folosit pentru activități: strategice, de recrutare și retenție a personalului. 

Deși impactul digitalizării activităților HR se poate să nu fie observat imediat după implementare, pe termen lung, vei vedea cum atât angajații, cât și business-ul per ansamblu vor economisi resurse prețioase de timp, bani și energie. 

True HR – soluție software configurabilă de la UCMS by AROBS

Dacă ești în căutarea unei soluții software de HR care să cuprindă module precum: administrarea personalului, pontaj online, evaluarea angajaților, recrutare și multe altele, te invităm să îi contactezi pe specialiștii de la UCMS by AROBS. Soluția lor, True HR deține în prezent 19 module distincte care să acopere toate nevoile departamentului de resurse umane. Poți contacta echipa UCMS la numărul de telefon: 0720 534 424 sau prin e-mail: office@ucms.ro.

Postați comentarii