Ce presupune programul ERP de distributie?

Fiecare companie isi stabileste obiective, iar realizarea acestora necesita planificare, dedicare si implementarea de solutii dovedite, cel mai eficient fiind software-ul ERP de distributie.

Deci, ce este un sistem ERP? Planificarea resurselor pentru intreprinderi (ERP) este principalul instrument pe care distribuitorii il folosesc pentru a incorpora toate procesele lor de afaceri de zi cu zi intr-o solutie de distributie unificata.

Acest soft de distributie isi sincronizeaza departamentele, maximizeaza eficienta si asigura acuratetea si accesibilitatea datelor de afaceri. Mai mult, ERP indeplineste aceste cerinte, eliminand in acelasi timp procesele manuale si costurile asociate pentru a eficientiza echipele si productivitatea la nivel de companie.

Un astfel de program de distributie poate fi achizitionat de pe site-ul attosoft.ro. Gasirea software-ului de distributie corect este un proces destul de dificil. Cercetarea continua este cruciala pentru succes.

Cum ajuta un program ERP de distributie?

Principalele probleme cu care se confrunta distribuitorii implica accesul la date, acuratete si procese deconectate. Prin intermediul aplicatiilor software ERP complete, intregul proces de distributie este aliniat pentru o eficienta operationala maxima: introducerea comenzilor, CRM, gestionarea financiara, controlul stocurilor, achizitionarea, raportarea vanzarilor si multe altele.

De exemplu, cand se primeste o comanda, utilizatorii pot procesa instantaneu optiunile de comanda de vanzare si de plata, pot verifica nivelurile de inventar in timp real si locatiile stocurilor in mai multe depozite, pot achizitiona articolele necesare si pot planifica expedieri.

Cu ERP distributie toate informatiile conexe sunt usor disponibile, ceea ce simplifica productivitatea utilizatorilor, reducand in acelasi timp erorile si costurile asociate cu hartiile si activitatile manuale inutile.

ERP de distributie | Soft de distributie | AttoSoft.ro

ERP de distributie

Utilizatorii pot revizui, de asemenea, starea afacerii in timp real prin intermediul tablourilor de bord ale distribuitorilor, care prezinta punctele de vedere ale managementului, clientului, furnizorului si vanzatorului.

Pentru multi oameni, termenii „ERP” (Enterprise Resource Planning) si „Software de contabilitate” sunt interschimbabili. Aceasta conceptie gresita, cu toate acestea, ajunge sa fie un detriment pentru companii atunci cand deciziile de cumparare se bazeaza pe compararea merelor cu portocalele, adica doua produse distinct diferite.

Deci, care este diferenta dintre ERP si software-ul de contabilitate? Pe scurt, programele de contabilitate sunt doar un subset al capabilitatilor software ERP.

Postați comentarii