Ce sunt dispozitivele medicale ortopedice si cum se folosesc?

Mobilitatea membrelor inferioare este un dar minunat pe care oamenii il dobandesc in momentul nasterii, din pacate, sunt unele persoane care ajung sa fie dependente de un scaun cu rotile fie din cauza unui accident sau traumatism, fie din cauza unor boli degenerative grave care afecteaza functia locomotrie a organismului.

Imposibilitatea de a misca picioarele pentru deplasare este un soc urias pentru orice persoana, indiferent de varsta. Comercializantii au incercat de-a lungul timpului sa vina in ajutorul acestora prin distribuirea unor dispozitive care sa le usureze intr-un fel existenta.

Avantajele unui scaun cu rotile achizitionat de la Magazinul Ortopedic

Pe https://www.magazinulortopedic.ro exista o intreaga selectie de produse, atat pentru mers, cat si pentru baie. Preturile sunt cat se poate de accesibile oricarui buzunar, iar clientii pot beneficia si de unele reduceri la anumite produse. Comenzile se preiau online sau la numarul de telefon afisat pe site, iar livrarea se va face in cel mai scurt timp direct acasa, cu ajutorul unei firme de curierat.

Un fotoliu rulant este un dispozitiv medical cu ajutorul caruia persoanele cu handicap se pot deplasa dintr-un loc in altul. Un astfel de produs se foloseste doar in cazul pacientilor care nu mai pot merge singuri sau care nu se mai pot sustine pe picioare. Poate fi utilizat cu incredere atat in interiorul locuintei, cat si afara fie de catre persoana imobilizata, fie de catre un insotitor care il poate impinge cu usurinta.

Toate fotoliile disponibile pe site sunt confectionate din materiale rezistente, precum otelul sau aluminiu si au o constructie ergonomica astfel incat sa confere suport utilizatorilor. De regula, un pacient bolnav sau persoana imobilizata petrece in medie 5-6 ore intr-un astfel de dispozitiv medical asa ca trebuie sa fie confortabil fara a cauza dureri de spate.

Scaun cu rotile | Fotoliu rulant | MagazinulOrtopedic.ro

fotoliu rulant

Inaintea de alegerea unui fotoliu, clientii trebuie sa stie exact ce anume cauta si ce anume isi doresc sau de care au nevoie. Spre exemplu, exista fotolii cu antrenare manuala, dar si fotolii cu antrenare electrica, acestea din urma fiind mai scumpe, insa mult mai practice si mult mai usor de manevrat.

Pretul este de regula, cel care poate face diferenta. In cazul persoanelor pentru care un dispozitiv medical este doar o optiune temporara, investirea intr-un produs mai scump, nu reprezinta un avantaj.

Postați comentarii