Un nou magazin Cupio a fost deschis in Romania

Brandul romanesc de produse cosmetice profesionale, Cupio, a deschis cel de-al 16-lea magazin din Romania. 

Noua locatie a fost inaugurata pe 20 august, odata cu deschiderea centrului comercial Dambovita Mall. Primii 100 de clienti care au achizitionat produse in valoare de minim 59 de lei din magazinul Cupio, au primit cadou, la alegere, o oja semipermanentă sau o apa micelara. In plus, clientii au fost intampinati cu reduceri la produsele de manichiura si make-up, dar si cu surprize… dulci!

Noua locație respecta conceptul tuturor celorlalte magazine Cupio din tara – este elegant, spațios, special conceput pentru femeile moderne si interesate de produse profesionale.

In magazin, femeile pasionate de frumusete au posibilitatea de a gasi o varietate de produse de ingrijire – de la colectii de oje semipermanente, geluri UV, dar si produse de make-up, pana la creme, lotiuni de corp sau produse pentru epilare. De asemenea, in magazin se gasesc si aparaturi profesionale pentru saloanele de beauty.

Odata cu deschiderea noii locatii din Targoviste, Cupio ajunge la o retea nationala de 16 magazine.  Pana la sfarsitul anului 2020, brandul romanesc are in plan deschiderea a inca 4 magazine.Postați comentarii