Ce tipuri de podea poti alege pentru un interior mai hype?

Podeaua, la fel ca si peretii, este un element primordial atunci cand vine vorba despre design interior. Este cel care poate completa mobilierul si care va pune cel mai bine in valoare interioruil casei. Dar, exista o multime de posibilitati atunci cand vine vorba despre alegerea materialului pentru podea. Iata care sunt cele mai bune alegeri pe care ai putea sa le faci pentru un efect garantat.

Indemodabilul parchet din lemn masiv. In anul 2022 inca mai regasim parchetul masiv in interiorul casei noastre. Exista diferite tipuri de modele pentru a putea raspunde tuturor gusturilor. Exista modele lineare, modele puse in mozaic sau alte motive mai eclectice sau mai artistice.

De asemenea, parchetul este cel mai bun prieten al unui interior mai calduros. Unele stiluri de decor sunt facute pentru a se potrivi cu acest tip de material pentru podea. Stilul scandinav si mobilierul sau din lemn iubesc foarte mult parchetul deoarece face ca incaperea sa fie cea mai calduroasa.

Pentru a obtine un rezultat mai armonios pentru cel mai frumos design interior case, cel mai bine ar fi sa alegi pinul sau stejarul a caror culoare va fi in concordanta cu mobilerul in nuante deschise care se gaseste in general in interiorul cu un stil scandinav.

Parchetul stratificat, cea mai buna alternativa la parchetul masiv. Parchetul stratificat poate imita la perfectie parchetul din lemn masiv, dar are un pret mai accesibil. In plus, are o multime de modele din care poti alege.

Parchetul stratificat se poate regasi in toate incaperile din casa. Fata de parchetul din lemn, cel stratificat nu se teme de umiditate si poate imita si alte tipuri de materiale precum marmura sau betonul. Astfel ca, este ideal si pentru baie.

Betonul cerat il vei adora pentru latura sa industriala. Imposibil sa vorbim despre un interior hype, fara sa amintim de betonul cerat. Din punct de vedere vizual, podeaul pare texturat si glasat. Compus din pigmenti, betonul cerat poate sa aibă o multime de culori. Griul deschis si cremul sunt cele mai in voga nuante, dar acest tip de podea propune o multime de nuante. Se pot regasi astfel si auriu, dar si violetul sau nuantele metalice.

Betonul cerat este un material pentru podea extrem de frumos, propunand mai multe finisaje, de la mat la stralucitor, trecand si prin satinat.

Betonul cerat stie cum sa puna cel mai bine in valoare stilul industrial. La fel ca si parchetul, betonul cerat a stiut cum sa se impuna in randul celor mai in voga tendinte pentru anul 2022. Merge de minune atat cu stilurile mai clasice, cat si cu cele mai moderne. Decorul industrial, foarte in voga si el este foarte adaptat acestui tip de podea. Poate completa de minune peretii din piatra sau mobilierul din metal si poate pune cel mai bine in valoare stilul loftului American.

Gresia, cea mai practica, dar si estetica. Gresia este un mare clasic atunci cand vine vorba despre Materialele pentru podea. Este practica, este foarte usor de curatat si poate sa fie si cea mai moderna. In plus, merge de minune cu un stil mai contemporan. Unele tipuri de gresie, cu un stil mai marcat, sunt cele care dau tonul atunci cand vine vorba despre interiorul casei tale. Gresia cu motive este cea care va pune cel mai bine in valoare un decor in stil Arty. Sa nu uitam nici de gresia care alterneaza doua culori, in general albul si negrul. Un tip de podea care merge de minune cu un stil sau un design interior mai vintage.

Vinilul, se potriveste de minune oricarui tip de decor. Este cel mai bun compromis pentru toate tipurile de decor. Stil, vintage, clasic, modern sau mai vintage… se poate regasi in toate incaperile din casa.

Pentru a afla care sunt restul lucrurilor pe care ar trebui sa le faci pentru a avea o casa cocheta, cu minim de investitie, poti apela la o firma de design interior, recomandarea noastra sunt Studio West Concept, firma de design interior restaurante, case, apartamente, magazine, hoteluri, sedii de companie din Timisoara.

Postați comentarii