Ce urmaresc anticariatele prin serviciile de achizitii carti?

Unul dintre serviciile specifice anticariatelor este acela de achizitii de carti, despre care nu multi oameni au cunostinta. In plus, acestia nu stiu ca ei sunt cei care pot avea foarte mult de castigat de pe urma acestui serviciu, cu toate ca anticariatele l-au dezvoltat ca urmare a unei nevoi de care acestea se lovessc adesea.

De exemplu, anticariatul CumparCarti.ro ofera chiar si servicii aditionale, cum ar fi evaluarea cartilor propuse spre vanzare si ridicarea acestora de la adresa vanzatorului.

De ce apeleaza anticariatele la achizitii carti?

Anticariatel apreciaza cartea, indiferent de vechimea acesteia sau de domeniul din care face parte. Astfel ca unul dintre motivele pentru care au dezvoltat acest tip de serviciu din dorinta de a salva cat mai multe carti de la distrugere sau disparitie, carti de care unii oameni, care nu mai au nevoie de ele, aleg sa scape de ele fie aruncandu-le la gunoi, fie pe foc.

Cu toate acestea, principalele motive pentru care anticariatele au decis sa se dezvolte si in aceasta arie de activitate este nevoia de a-si imbogati si varia propria colectie de carti. Tocmai de aceea, acestea aleg sa isi promoveze acest serviciu, prin intermediul unor anunturi de tipul „cumpar carti in regim anticariat”, care sunt difuzate in mediul online. In acest fel, aceste anunturi sunt mai vizibile si mai usor de accesat de un numar cat mai mare de persoane.

Achizitii de carti | cumpar carti in regim anticariat | CumparCarti.ro

Achizitii de carti

Care sunt avantajele de care pot beneficia cei care isi vand cartile anticaritelor?

In plus, oamenii care intra in contact cu aceste anunturi pot alege sa raspunda afirmativ acestora, fie din curiozitate, fie chiar din dorinta de a-si vinde cartile care nu mai sunt intereante pentru ei.

Totusi, beneficiile de care acestia se pot bucura sunt destul de multe si de importante. Pe langa faptul ca isi pot elibera spatiul ocupat, in zadar, de cartile pe care nu si le mai doresc, vanzarea acestora reprezinta si o metoda foarte simpla si usoara de a face rost de bani, de toate procedurile ocupandu-se anticariatul.