Perna ortopedica – care sunt beneficiile oferite?

Durerile lombare pot cauza un real discomfort si pot afecta calitatea vietii. In marea majoritate a cazurilor, acestea apar din cauza pozitiei incorecte la birou. Pentru limitarea simptomelor, pacientii ar trebui sa actioneze in stadiul incipient, un real ajutor dovedindu-se a fi pernele ortopedice.

Avantaje, caracteristici, recomandari pentru perna ortopedica

Perna pentru spate este un produs inovator recomandat inclusiv de kinetoterapeuti pentru reducerea durerilor. Designul ergonomic ofera suport si confort zonei lombare mentinand in felul acesta pozitia corecta a spatelui. Marele avantaj al acestui produs este ca poate fi folosit chiar si in timpul programului de lucru putand fi fixat pe orice tip de scaun.

Beneficiile oferite sunt multiple:

  • reduce instant durerile resimtite – cei care petrec ore in sir pe scaun, fie in fata unui ecran, fie in spatele volanului unei masini vor putea sa aiba o pozitie mult mai sanatoasa a spatelui. Presiunea asupra coloanei vertebrale dispare si astfel durerile sacaitoare sunt ameliorate;
  • imbunatateste pozitia corpului si amelioreaza circulatia sangelui – perna cu masaj sustine curbura naturala a spatelui si astfel imbunatateste circulatia sangelui;
  • ofera un confort sporit rezultatele fiind vizibile chiar dupa primele zile de utilizare.

Pe Ortosan.ro, exista o gama variata de produse ortopedice, toate fiind realizate din materiale de o calitate superioara care nu emana niciun miros si nu contin aditivi toxici. Mai mult decat atat, husele sunt confectionate din materiale respirabile, foarte moi si confortabile care se simt extrem de placut la atingere.

Perne ortopedice | Perna pentru spate | Ortosan.ro

perna pentru spate

Nu prezinta nicio contraindicatie fiind, in acelasi timp, extrem de versatile. Cu alte cuvinte, se potrivesc de minune atat scaunului de birou, scaunului auto, scaunului de acasa, din autobuz, avion sau tren.

Pernele pentru dureri lombare pot fi folosite cu incredere de cei care au dureri lombare sau dureri provocate de hernia de disc; care stau foarte mult timp in fata calculatorului; care isi revin in urma unor interventii chirurgicale; soferii profesionisti care merg ore intregi cu masina sau de femeile insarcinate.

Toate produsele vin impreuna cu o garantie pe viata, garantie ce se acorda spumei de memorie. Pernele se pot comanda direct de pe site, preturile fiind mai mult decat accesibile.

Postați comentarii