Cei trei pasi necesari in caz de urgente stomatologice

O urgenta stomatologica vizeaza intreaga cavitate bucala: dinti, gingie, limba sau obraji. De aceea, in momentul in care oamenii observa o schimbare la nivelul acestora ar trebui sa se programeze la un consult stomatologic pentru a evita aparitia unor situatii de urgenta.

Cu toate acestea, cazurile care se prezinta la cabinetul de urgente stomatologice non-stop din Iancului, de la clinica Elveto Dent, sunt foarte multe, mare parte dintre acestea putand fi evitate prin efectuarea controalelor stomatologice periodice.

Cei care ajung totusi in situatia de a se confrunta cu o situatie de urgenta stomatologica ar trebui sa urmeze cei trei pasi importanti, pentru a interveni rapid si a trata problema dentara cu care se confrunta.

  • Pastrarea calmului

In primul rand, atat persoanele care au o problema dentara considerata urgenta stomatologica, dar si cele care le asista, trebuie sa isi pastreze calmul, indiferent de gravitatea problemei. Acest lucru le va ajuta sa reactioneze constient, astfel incat sa ia cele mai bune decizii.

De exemplu, in cazul unei fracturi dentare, daca se recupereaza fragmentul rupt si pacientul in cauza se prezinta in scurt timp la cabinetul stomatologic, medicii de la clinica dentara Elveto-Dent.ro vor avea posibilitatea de a-l reatasa la locul sau.

  • Luarea masurilor necesare

Inainte de a ajunge la medicul dentist, oamenii pot lua ei singuri o serie de masuri pentru a ameliora durerea sau disconfortul si pentru a favoriza o interventie mai rapida a medicului. Masurile variaza in functie de problema dentara cu care se confruta.

In cazul unui dinte umflat sau al unui abces dentar, spre exemplu, este necesar ca persoana in cauza sa clateasca bine gura si sa incerce sa inlature toate resturile alimentare din zona dintelui afectat.

Urgente stomatologice non-stop din Iancului | clinica stomatologica din sectorul 2 | Elveto-Dent.ro

Urgente stomatologice non-stop din Iancului

  • Prezentarea la cabinetul de urgente stomatologice

Pasul final si cel mai important este acela de a se prezenta cat mai rapid la cabinetul de urgente stomatologice de la clinica stomatologica din sectorul 2, Elveto Dent. Deoarece are program non-stop, un medic dentist este prezent oricand pentru a interveni.

In concluzie, pastrarea calmului si prezentarea la medicul dentist sunt cele mai importante etape in cazul unei urgente stomatologice.

Postați comentarii