Transportul de cereale și semințe trece la nivelul următor

Asigurarea transportului de cereale și semințe devine foarte rapid și accesibil, indiferent de cantități, pentru toate zonele agricole din țară și nu numai. Serviciile de transport Gewa Masch sunt recunoscute pentru eficiență și promptitudine superioară pieței, alături de o echipă cu un nivel de profesionalism ridicat. Practic, firma oferă o gamă completă de instalații cu capacitate mare pentru agricultură, pentru industria de prelucrare a cerealelor, și în principal pentru comercializarea cerealelor. 

Tehnica modernă pentru silozuri și depozite în domeniul agriculturii se numără printre factorii decisivi ce asigură succesul în acest domeniu. Dacă dispuneți de capacități suficiente de depozitare și de tehnica corespunzătoare pentru tratare, curățare și uscare veți avea parte de cereale de calitate, obținând astfel prețul optim la momentul comercializării.

Și pentru că transportul național și internațional are nevoie de o bază sustenabilă, Gewa Masch are propria sucursală în România, țara denumită „grânarul Europei”.

Marfă distribuită la nivel național și internațional

Marfa trebuie distribuită clienților cu seriozitate și promptitudine. Ai parte de servicii de suport pentru a scuti timp prețios și alocând un buget mai redus.

Prin consultanță putem apela cu încredere la serviciile companiei pentru a obține o consultanță și un sprijin de încredere. Per ansamblu, echipa se ocupă de dezvoltarea și asamblarea de facilități pentru uzul agricol.

Prin proiectare tehnologică de însilozare și transport de cereale poți proiecta soluții personalizate de silozuri de diferite tipuri, silozuri care reprezintă în zilele noastre cea mai bună alternativă pentru depozitarea cerealelor datorită versatilității sale, a montării ușoare, a igienei în cazul manipulării și a costurilor scăzute. Totul realizându-se conform normelor europene în vigoare.

Deținem și categoria de montare pentru a-ți monta silozurile și echipamentele pentru depozitare și transport de un personal foarte calificat. În montajul instalațiilor de condiționare și prelucrare a cerealelor este nevoie de o atenție sporită pentru fiecare detaliu în parte, asta dacă vrem ca totul să meargă ca pe roate.

Și ultimul sprijin este în comercializare, societatea putând furniza echipamente fiabile și robuste. Gama de echipamente comercializate evidențiază complexitatea abordării fiecărei situații specifice, ceea ce a condus la o specializare constantă în raport cu provocările impuse de fiecare aplicație în care veți fi implicat.

Calitățile definitorii cu care se remarcă Gewa Masch

  • Sisteme de transport

Cu ajutorul sortimentului cuprinzător vă sunt rezolvate problemele legate de transport. Printre produsele de transport se enumeră elevatoare Becher, elevatoare pe lanț, transportor cu lanț, transportor tip melc, transportor cu tuburi și transportator rotund cu lanț.

  • Sisteme de sortare și selectare

Veți avea parte de sortare sau curățare – cu ajutorul tehnicii menționate de îmbunătățit calitatea cerealelor dumneavoastră. Iar pe lângă, vă este oferit și un separator de aer și un curățător tambur cu productivitate de până la 80 de tone pe oră.

  • Sisteme de uscare

Una dintre cele mai economice tehnici de uscare cu recuperarea căldurii este prezentă în această subcategorie.

  • Sisteme de măcinare și amestecare cereale

Producție marca Tornamix – dozarea greutății cu ajutorul computerului pentru amestecurile dumneavoastră de furaje. Interfață de operare ușoară de utilizat. În plus, documentația pentru amestecurile realizate și a consumurilor ne oferă niște cifre uluitoare: 20 de componente pentru 50 de rețete.

  • Silozuri cereale

O paletă largă de silozuri cerealiere și diferite metode de depozitare. Acestea sunt dotate cu ultimele sisteme din domeniu astfel încât cerealele să fie depozitate într-un loc sigur până când piața revine la prețurile favorabile producătorului.

  • Proiectare

Menționată deja anterior, ea face ca toate silozurile care sunt din oțel superior cu strat de protecție inovator să prezinte o rezistență de până la 10 ori mai mare împotriva coroziunii față de tabla clasică.

Cerințele dumneavoastră determină soluția ofertată

Cerințele dumneavoastră contează! Echipa noastră profesionistă vă stă la dispoziție pentru proiectarea individuală a instalației. În urma consultanței și analizei detaliate a cerințelor, elaborăm împreună o soluție optimă. Vă stăm la dispoziție atunci când doriți consultanță profesională și adaptată situației practice. Aveți dorințe speciale? Vă va fi pregătită cu plăcere și o ofertă.

Dezvoltarea unora dintre serviciile de bază Gewa Masch Wagner constă practic în recunoașterea nevoii clientului și adaptarea după cerințele impuse. Compania dispune de o experiență îndelungată și competență în domeniul construirii de instalații pentru depozitarea și transportul cerealelor. Cu ajutorul celei mai moderne tehnici CAD veți primi rapid o reacție la cerințe, putându-se indica în timp și într-un mod eficient care sunt potențialele de optimizare și de unde putem începe să lucrăm.

Postați comentarii