Cel mai bun gard de plasa pentru proiectul tau

Vrei sa realizezi imprejmuirea unui perimetru si inca nu te-ai decis ce tip de gard sa folosesti? Te-ai decis sa folosesti un gard de plasa, dar nu esti sigur ce tip de plasa e cea mai potrivita nevoilor tale si de unde sa o achizitionezi?

gard de plasa

Contruieste-ti gardul de plasa cu materiale de la Mesteru Manole

Magazinul online de constructii Mesteru Manole iti pune la dispozitie o gama variata de materiale pentru realizarea unui gard de plasa potrivit proiectului tau.

Exista mai multe tipuri si varietati, in functie de materialul din care este realizata plasa, ele pot fi:

  • Din plasa zincata
  • Din plasa plastifiata
  • De asemenea, in functie de metoda de confectie, gardul poate fi:
  • Cu plasa impletita
  • Cu plasa sudata

Utilizari ale gardului de plasa

Gardul de plasa reprezinta unul dintre cele mai fundamentale tipuri de imprejurimi. Acesta se poate utiliza in proiecte precum:

Imprejmuirea gradinii

Acesta poate fi folosit atat pentru imprejmuirea intregii gradini, cat si pentru delimitarea unor perimetre mai restranse din gradina. Instalarea acestui gard poate oferi un aspect placut gradinii, putand fi vopsit in diverse culori. De asemenea, poate fi util drept suport pentru plantele cataratoare, fiind destul de rezistente incat sa suporte greutatea acestora fara a necesita reparatii ulterioare.

Imprejmuirea animalelor

Precum in cazul gradinilor, poate fi utilizat si pentru a imprejmui animalele, acesta neavand margini ascutite si fiind sigur pentru ele. In functie de tipul de animal se poate alege dintr-o varietate larga de dimensiuni de plase.

Securitate si protectie

Este adeseori utilizat in scopul securitatii. Unele case folosesc acest tip de gard pentru a isi securiza perimetrul, dar si pentru a imbunatati din punct de vedere estetic aspectul gardului. De asemenea, pentru cladirile ce necesita un grad mai crescut de securitate (precum depozitele si alte facilitati de stocare), plasa poate fi instalata si la nivelul geamurilor. In acest mod poate fi prevenita patrunderea strainilor in facilitati pe ferestre.

Imprejmuirea autostrazilor si cailor ferate

Gardul de plasa este un tip de gard utilizat inclusiv la scara larga, in aplicatii industriale. Pentru prevenirea patrunderii animelelor si oamenilor, acesta se poate utiliza si pentru imprejmuirea cailor ferate si autostrazilor.

Daca te-ai convins ca ai nevoie de un gard de plasa, la magazinul online mesterumanole.ro gasesti plase de toate tipurile si dimensiunile pentru a realiza un gard durabil si atractiv.

Postați comentarii