Cele mai bune izolatii se fac cu vata minerala de la Marola

Cumpara online Vata Minerala

Vata minerala se obtine prin topirea fibrei bazaltice, folosita nu numai la producerea produselor (saltele, faianta, colac etc.), dar folosita si ca materiale de izolare fonica si termoizolante pentru suprafete cu temperaturi intre -50sC si 700sC.

vata minerala

Nu va coroda metalul in contact cu acesta, are o absorbtie excelenta a sunetului, poate difuza abur, nu este inflamabil, este stabil dimensional, nu va putrezi si nu va fi atacat de insecte si rozatoare. Produsul nu este toxic, deci nu este nevoie sa va faceti griji cu privire la sanatatea familiei.

Durabilitatea operatiunii este mare, iar depanarea este usoara. In ceea ce priveste perioada de garantie, aceasta este nelimitata. In linii mari, aceasta este vata minerala. Acum, vom introduce principalele avantaje in randurile urmatoare.

Ce beneficii veti obtine prin utilizarea acestui produs?

Vata minerala este o alegere inteleapta deoarece are multe calitati deosebite. Poate absorbi cu succes zgomotul, este usor de instalat, nu continua sa arda, stabilitatea sa dimensionala este foarte buna, nu reactioneaza cu metalul in contact cu acesta, nu putrezeste si nu permite dezvoltarea insectelor sau rozatoarelor.

Este, de asemenea, un material complet cu siguranta ridicata, non-toxicitate si durata lunga de viata si are o perioada de garantie aproape nelimitata.

Unde poate fi folosit?

  • Perete despartitor – peretele despartitor din rigips si vata minerala este usoara deci nu va ingreuna structura;
  • Peretele exterior – peretele care vine mai intai in contact cu mediul exterior trebuie sa asigure un climat adecvat, iar acest material izolator va juca un rol in blocarea aerului exterior;
  • Mansarda – obtinand astfel o izolatie usoara;
  • Podele si pardoseli – utilizate pentru izolarea termica si fonica a pardoselilor si a pardoselilor intre etaje.

Intra online acum pe marola.ro si vezi ce materiale de constructii ti-au pregatit specialistii pentru proiectul tau! Alege sa fim parte din planurile tale! Alege Marola!

Postați comentarii