Cum iti poti recapata frumusetea zambetului cu implant dentar intr-o zi?

Implantul dentar reprezinta una dintre cele mai moderne si eficiente solutii de inlocuire a dintilor lipsa. Acesta poate fi realizat într-o singura zi cu ajutorul specialistilor de la clinica Plaza Dent, unde oamenii isi pot restaura dantura rapid si fara durere.

Unul dintre cele mai importante avantaje pe care la are implantul dentar este acela ca poate fi folosit atat pentru inlocuirea unui dinte lipsa, cat si pentru inlocuirea mai multor dinti lipsa, fara sa fie sacrificati dintii invecinati ai acestora.

Cum se realizeaza tratamentul cu implant dentar intr-o zi?

Etapele de realizare a tratamentului cu implant dentar în Bucuresti realizat într-o singura zi sunt similare celor specifice tuturor tratamentelor cu implant dentar, diferenta constand in faptul ca toate acestea sunt realizate intr-o singura zi. Astfel, pacientul nu va mai fi nevoit sa astepte chiar si un an pana la finalizarea unui astfel de tratament.

Prin urmare, in urma unei prime etape, cea de consultatie si planificare, medicul stomatolog obtine date importante referitoare la starea generala de sanatate a pacientului si va alege implantul potrivit pentru acesta.

Ulterior, extractia dintelui distrus si inserarea implantului, precum si atasarea coroanei, toate aceste etape vor fi realizate intr-o singura zi. In aceasta situatie, procesul de oseointegrare a implantului se va realiza cu intreaga dantura restaurata.

Dentist din drumul Taberei | Implant dentar în Bucuresti | PlazaDent.ro

implant dentar în Bucuresti

Este important insa ca pacientii sa isi aleaga un medic stomatolog cu care sa rezoneze si care sa ii poata explica pe intelesul sau toate etapele procedurii. Astfel ca, indiferent daca merg la un dentist din drumul Taberei sau intr-un alt cabinet dentar, profesionalismul si tehnica medicala sunt principalele criterii de care oamenii ar trebui sa tina cont.

Cine poate beneficia de astfel de implanturi?

Daca in cazul tratamentelor obisnuite cu implant dentar nu exista restrictii in ceea ce priveste persoanele care pot beneficia de ele, in cazul implantului dentar intr-o zi nu oricine poate fi supus unei astfel de proceduri. De aceea, medicii de la PlazaDent.ro fac o selectie foarte riguroasa in ceea ce priveste cazurile care au nevoie de implant dentar.

Cu toate acestea, implantul dentar ramane o solutie sanatoasa si eficienta pentru restaurarea danturii.

Postați comentarii