Cele mai bune sterilizatoare UV pentru apă


Sterilizarea cu ultraviolete este considerată una dintre cele mai eficiente metode de tratare a apei pentru dezinfectare. Sterilizatorii UV acționează rapid în direcționarea și stabilizarea tuturor impurităților biologice găsite în apă. Nu sunt necesare substanțe chimice suplimentare, reducând astfel costurile, inclusiv fără pericol de supradozaj.

Odată ce procesul de sterilizare este finalizat, până la 99% din germeni vor fi uciși în mai puțin de 10 secunde de expunere la lumina UV. Ușurința de instalare, nicio modificare a pH-ului, gustului și a altor elemente ale apei conferă tratamentului cu apă UV reputația sa apreciată.

Cu expertiza sterilizatoarelor ultraviolete cu apă TopWater.ro , veți primi o soluție economică care creează valoare pentru dvs., reducând în același timp costurile de operare pentru unitățile de osmoză inversă.

TopWater® are peste 20 de ani de experiență ca furnizor la nivel national de sterilizatoare cu lampi cu limina ultravioletă pentru apă de înaltă calitate pentru tratarea apei microbiologice. Sistemele UV de tratare a apei sunt concepute pentru a elimina toate organismele biologice dăunătoare din alimentarea cu apă. Aceste sisteme oferă utilizatorilor beneficii legate de costuri, eficiență și întreținere, care duc în cele din urmă la o rentabilitate ridicată a investiției.

Recomandăm cu tărie utilizarea de lampi UV, sterilizatorului nostru cu apă UV ca post-tratament la tratarea apei. Toate microorganismele sunt practic susceptibile la dezinfectarea ultravioletă. Pentru fiecare bănuț din costul de funcționare, sute de galoane de apă sunt purificate.

Nu se adaugă substanțe chimice suplimentare și nu există pericolul de supradozaj. Odată ce apa părăsește purificatorul, este gata de utilizare, fără a mai fi nevoie de timp de contact. Este simplu de utilizat și ușor de instalat și de întreținut. Unitățile compacte au nevoie de un spațiu mic pentru operare și depozitare. Nu există detectări ale gustului clorului sau ale problemelor de coroziune.

Sterilizatorii de apă UV TopWater® utilizează lămpi ultraviolete germicide care produc radiații cu unde scurte letale pentru bacterii, viruși și alte microorganisme prezente în apă. Purificarea apei ultraviolete este o metodă unică și rapidă de dezinfecție a apei fără utilizarea căldurii sau a substanțelor chimice. De-a lungul anilor, tehnologia ultravioletă a devenit bine stabilită ca metodă de alegere pentru dezinfectarea eficientă și economică a apei.

Purificatorul de apă cu ultraviolete TopWater® este soluția ideală pentru o gamă tot mai mare de aplicații de tratare a apei. Oferim sisteme de tratare a apei UV de la mărci cunoscute precum Sterilite și R-Can.

Pentru informații suplimentare despre ceea ce este un sterilizator UV, vă rugăm să consultați secțiunea blogului nostru.

Avantaje pentru tratarea apei UV
Eficace: Practic toate microorganismele sunt susceptibile la dezinfectarea ultravioletă TopWater® .
Economice: sute de galoane sunt purificate pentru fiecare bănuț din costul de funcționare.
Sigur: Nu există pericol de supradozaj, nu se adaugă substanțe chimice.
Rapid: apa este gata de utilizare imediat ce părăsește purificatorul – nu mai este nevoie de timp de contact.
Ușor: instalare și întreținere simple. Unitățile compacte necesită spațiu minim.
Automat: Oferă dezinfectare continuă sau intermitentă fără o atenție sau măsurare specială.
Fără chimic: fără gust de clor sau probleme de coroziune.
Versatil: Capacități disponibile de la 2 la 800 galoane pe minut (g.p.m.).

Toate lămpile utilizate în unitățile TopWater® sunt de tip presiune scăzută, ceea ce oferă o eficiență maximă în producerea razelor germicide necesare. În plus față de avantajele evidente ale eficienței ridicate și a cerințelor de putere redusă, nu există nicio posibilitate de supraîncălzire a unității (cum este cazul cu alte tipuri de lămpi). În consecință, este eliminată nevoia de echipamente suplimentare pentru combaterea supraîncălzirii.

Utilizări

Metoda de eradicare microbiologică prin utilzarea lampilor cu ultraviolete este frecvent utilizată pentru:

Rata de ucidere de 99,9% a bacteriilor și a virușilor.
Presiune maximă: 125 psi
Temperatura ambientală: 2 – 400 C
Carcasă de protecție rigidă din oțel inoxidabil sau aluminiu.
Garanție de șapte ani pe camera reactorului pentru o fiabilitate de neegalat.
Include clemă de montare și manșon cu capace.
Diferența dintre purificatoarele UV de apă și filtrele de apă

Un purificator de apă UV nu seamănă deloc cu un filtru de apă. Pentru început, aspectele lor sunt diferite: un sterilizator ultraviolet este practic o lampă mare învelită într-un cadru metalic, în timp ce un sistem de filtrare a apei este un filtru cu cartuș din cărbune activ sau o altă figură compozită.

Un purificator de apă UV diferă, de asemenea, de modul în care funcționează în comparație cu un filtru. În timp ce filtrele de apă minimizează sau elimină poluanții prin captarea lor în materialele lor, sistemele UV permit apei să curgă direct prin tubul UV fără a fi împiedicată de un filtru.

Un purificator UV de apă este responsabil pentru eliminarea agenților patogeni periculoși, a chisturilor și a altor organisme biologice prin distrugerea ADN-ului lor. Pe de altă parte, speciile vii nu pot fi ucise de sistemele de filtrare a apei. Filtrele interzic, în esență, trecerea solidelor suspendate, eliminându-le astfel din apă.

Postați comentarii