Cele mai bune zone din Bucuresti pentru o agentie de traduceri

Va prezentam in acest articol cele mai bune zone din orasul Bucuresti, pentru plasarea unui birou de traduceri. Vom analiza cartierele cu cel mai mare flux din domeniul traducerilor.

Deci, sa nu mai pierdem timpul si sa vedem care sunt zonele din Bucuresti, ce promit cele mai multe comenzi din piata traducerilor.

Zonele din Bucuresti cu cele mai mari vanzari in traduceri

Piata de traduceri a fost estimata in anul 2019 la 18 milioane de euro. Din aceasta suma, mai mult de jumatate a fost produsa in orasul Bucuresti. Cu toate acestea, nu toate zonele din orasul Bucuresti sunt profitabile pentru domeniul traducerilor. In randurile urmatoare veti vedea care sunt mai exact aceste zone si de ce sunt acestea profitabile.

cele mai bune zone din orasul bucuresti pentru un birou de traduceri

Piata Romana un punct atractiv pentru traduceri

Un birou de traduceri de la Piata Romana va avea sanse destul de repede sa faca profit, daca este foarte atent cu procesul promovarii. In acest cartier sunt foarte multe institutii si foarte multe facultati. Toate aceste puncte aduna cetateni straini. Tot in apropiere de Piata Romana se afla si Directia de Taxe si Impozite Locale Sector 1. Aici va fi nevoie de traducerea contractelor, a cartilor auto, etc. Mai mult de atat, in apropiere de Piata Romana se afla Directia pentru Imigrari. In aceasta institutie se depun acte pentru obtinerea de cetatenie sau pentru permis de sedere. Toate aceste documente vor trebui traduse.

Trebuie sa intelegeti ca plasarea agentiei de traduceri in apropierea unei institutii ( care are nevoie de traduceri ), va poate creste profitul fara doar si poate. Daca tot am spus de facultati, trebuie sa stiti ca in Piata Romana sunt facultati ca: Academia de Studii Economice, SNSPA, etc. Toate acestea aduc cetateni straini, care vor avea nevoie tot timpul de traduceri.

Zona Universitate – unul dintre cele mai importante locuri pentru piata de traduceri din Bucuresti

Dupa cum am spus si in subtitlu, Piata Universitatii este unul dintre cele mai ( daca nu cel mai ) importante zone pentru domeniul de traduceri. In primul rand, acesta este cel mai circulat cartier din orasul Bucuresti. Cei care vor sa ajunga din Berceni, la Victoriei, vor trebui sa treaca prin Piata Universitatii. Ea este in centrul capitalei si drept urmare este cea mai circulata din tot orasul.

In al doi-lea rand, avem aici cel mai important centru de studii din intreg orasul: Universitatea Bucuresti. Aici, este cel mai mare numar de studenti straini. Aaaah, era sa uitam! In cadrul universitatii se afla Facultatea de Limbi si Literatura Straina. Aceasta facultate produce cel mai mare numar de traducatori din Romania.

Tot langa Universitatea Bucuresti avem ca institutii Primaria orasului Bucuresti.

Zona Unirii – zona perfecta pentru realizarea unui birou de traduceri

In prezent, Piata Unirii este una din zonele care are foarte mult flux, dar foarte putine birouri de traduceri. Aici sunt cu aproximatie 23 de agentii, ce ofera servicii de traduceri. In Piata Romana ( mentionata de noi anterior ) sunt 47 de birouri de traduceri. Cererea pentru traduceri este destul de mare si in aceasta zona. Este o zona extrem de populata, care are in componenta foarte multe institutii.

Fix in apropiere de Piata Unirii se afla Facultatea de Drept. Si tot langa Unirii, este Tribunalul Bucuresti, care ofera o oportunitate imensa in aceasta directie. Ganditi-va cate contracte ajung la aceasta institutie si au nevoie de traduceri. Numai din aceasta institutie puteti stabili contacte cu persoane juridice, care pot traduce la biroul dumneavoastra din Bucuresti in mod constant.

Tot langa zona Unirii se afla Directiile de Taxe si Impozite Locale ale Sectoarelor 5 si 3.

Concluzie finala

Trebuie sa va ganditi ca plasamentul unei agentii de traduceri este extrem de important. Cele 3 zone enumerate de noi, contin: flux mare de oameni, institutii, facultati si companii. Acestia sunt cei mai importanti actori pentru dumneavoastra. Ei reprezinta clientii. Iar, daca nu sunt ei clientii au mediile de asa natura pentru a oferi clienti.

Acesta a fost articolul nostru. Ati vazut de aceasta data, zonele din Bucuresti care ofera cel mai bun plasament in domeniul traducerilor.

Postați comentarii