Cele mai importante avantaje pentru care sa apelezi la aplicare extensii pentru par

Pentru ca tot mai multe persoane sunt interesate de serviciile de aplicare extensii pentru par specialistii de la JoyaSalon explica cele mai importante avantaje ale acestora, astfel incat extensiile sa fie intelese de toti potentialii clienti.

Doar specialistii se ocupa de aplicare extensii pentru par

Specialistii care lucreaza la un coafor din 1 mai, cum este JoyaSalon explica faptul ca doar specialistii ar trebui sa se ocupe de aplicarea extensiilor pentru par, ei fiind cei care au cunostintele necesare, abilitatile si toate materialele de care au nevoie pentru a aplica extensiile in mod corespunzator.

Aplicarea extensiilor acasa poate genera deteriorarea firelor de par si chiar a radacinilor, iar scoaterea lor pe cont propriu poate duce la rarirea considerabila a parului.

Cu ajutorul extensiilor pentru par pot fi facute schimbari de look temporare

Cu ajutorul extensiilor de par pot fi facute schimbari de look temporare, ceea ce inseamna ca persoanele care vor sa isi schimbe coafura pentru a testa, pot aplica aceasta metoda.

Coafor din 1 mai | Aplicare extensii pentru par | JoyaSalon.ro

aplicare extensii pentru par

Persoanele cu parul scurt de exemplu isi pot pune extensii astfel incat sa vada cum le sta asa, persoanele care au anumite tunsori pot sa isi aplice bretoane sau par suplimentar pentru a vedea cum le sta cu mai mult volum sau cu bretoane asimetrice, de exemplu.

Pot fi testate noi culori, chiar si culori foarte stridente

Un alt aspect la fel de important este faptul ca pot fi testate noi culori, cum ar fi cele foarte stridente. Exista si persoane foarte curajoase care pot sa incerce culori precum albastru, verde sau chiar violet si roz fucsia, da care stiu ca nu ar putea sa poarte aceste culori in fiecare zi si care apeleaza extensii pentru a le putea elimina si pune la loc ori de cate ori este necesar.

De asemenea, adaugarea extensiilor este mult mai rapida decat colorarea suvitelor de par in aceste culori.

Pe site-ul JoyaSalon.ro pot fi facute programari pentru extensii si alte proceduri cosmetice pentru par, de catre toate persoanele interesate, utilizand formularele prezente pe site, dar pot fi gasite si toate informatiile pentru fiecare serviciu al salonului.

Tu ce parere ai?