Cele mai potrivite flori pentru o proaspătă mămică

Un nou-născut este aducător de bucurie și entuziasm și, dacă sora, prietena, colega de serviciu sau o altă persoană dragă tocmai a adus pe lume un bebeluș, cu siguranță doriți să o felicitați și să o răsfățați cu un cadou.

Deși o masă caldă și proaspătă sau un trening de casă confortabil ar fi o atenție potrivită pentru o proaspătă mămică, un buchet de flori colorat și elegant o va face să se simtă iubită și apreciată.

Flori tradiționale pentru proaspăta mămică

De la buchete de flori roz și albastre bazate pe genul bebelușului, până la interpretări mai flexibile și mai moderne, există nenumărate flori perfecte pentru această ocazie minunată. Desigur, dacă doriți să respectați tradiția, genul bebelușului va dicta culorile și alegerea florilor pentru aranjament – roz pentru mame de fetițe și albastru pentru mame de băieți. De exemplu, pentru proaspăta mămică a unui băiețel, puteți opta pentru un aranjament pe bază de trandafir criogenat în nuanțe plăcute de albastru, verde sau alb, deoarece în prezent, aceste culori de trandafir nu mai sunt atât de rare. Tot pentru mama unui băiețel puteți alege un buchet de hortensii albastre amestecate cu trandafiri albi. În schimb, pentru mamele de fetițe, s-ar putea spune că există opțiuni aparent nesfârșite de aranjamente florale în toate nuanțele de roz – de la bujori la garoafe sau trandafiri. Un amestec jucăuș de trandafiri albi și roz este perfect pentru mama unei fetițe. Iar dacă mămica a adus pe lume gemeni, atunci sărbătoriți această ocazie minunată cu un aranjament floral care îmbină în mod creativ nuanțe plăcute de albastru, roz, mov sau lila. Gândiți-vă cât de minunat arată un buchet din hortensii albastre îmblânzite de trandafiri roz.

Florile potrivite pentru mămicile moderne

Dacă proaspăta mămică nu ține la tradiții și credeți că nu ar fi impresionată de un buchet de flori dictat de genul bebelușului sau dacă nu cunoașteți sexul copilului la momentul în care doriți să dăruiți (sau să livrați) mamei un aranjament floral, atunci puteți opta pentru flori în nuanțe de galben, alb, crem sau pasteluri. Puteți da dovadă de creativitate în alegerea aranjamentului floral, optând pentru un ursuleț din trandafiri sau puteți alege o gamă cromatică sofisticată, care să includă un roz plăcut, galben, violet și verde.

Dacă noua mămică are gusturi foarte moderne, atunci luați în considerare alte opțiuni florale, cum ar fi crini, bujori, gardenii sau orhidee. Plantele și suculentele în ghiveci sunt, de asemenea, o opțiune populară, iar aceste alegeri vor dura mai mult decât florile tăiate.

Postați comentarii