Alege plafoniere Led pentru costurile mici si pentru economiii

Care este fundalul acestor noi plafoane cu LED-uri?

In timp ce fiintele umane continua sa evolueze, s-a dezvoltat si industria iluminatului. In acest sens, tehnologia LED a fost conectata la aripile sale si a inceput sa apara din ce in ce mai multe forme, cum ar fi tuburi, panouri si plafoniere LED.

Unde pot fi utilizate aceste sisteme de iluminat?

plafoniere led

In majoritatea cazurilor, iluminatul cu plafoniere LED este utilizat in interiorul cladirilor si spatiilor de locuit. Pot fi instalate cu usurinta pe tavanele din beton sau tavanele false din ipsos. Acestea pot fi integrate in birouri si coridoare, chiar si pe drumuri si zone cu trafic intens, pentru a asigura nivelul de lumina perfect cerut pentru activitati comerciale sau de agrement.

Pot fi, de asemenea, integrate in mobilier, precum birouri, dulapuri etc. Fie pentru a asigura vizibilitate in absenta luminii naturale, fie pentru a crea diverse efecte artistice.

Acestea sunt avantajele unor plafoniere LED:

  •     Ofera o lumina foarte placuta: aceste plafoniere cu LED ofera o lumina calitativa si nu vor oferi efecte de palpaire.
  •     Au un consum redus de energie: unele dintre plafoanele cu LED de la Led Concept consuma cu 40% mai putina energie decat becurile obisnuite;
  •     Design atractiv: au un design foarte atractiv, astfel incat pot fi instalate absolut oriunde;
  •     Durata de viata extrem de lunga: Aceste lampi de plafon cu LED-uri cu tehnologie moderna pot rezista de doua ori la socul electric al unor sisteme de iluminat clasice si au o rezistenta mare.

Tipuri si amplasarea aplicelor cu LED

Iluminarea ambientala – aceste plafoniere cu LED-uri sunt solutii ideale, deoarece se pot construi multe efecte de design interior; iluminare directionala – unele plafoane cu LED-uri emit tipul de lumina intr-un scop clar.

Intra acum pe LED Concept si profita de ofertele lunii septembrie la sistemele de iluminat calitative cu led!

Postați comentarii