Cine poate beneficia de un tratament cu proteze dentare?

Solutiile de inlocuire a dintilor lipsa sunt foarte multe, ceea ce face ca alegerea celei mai potrivite, in functie de nevoile si dorintele unui pacient, sa fie mai usor de realizat. Acest lucru este posibil si daca se alege o clinica stomatologica profesionista si performanta.

Astfel ca cei care doresc sa beneficieze de un tratament cu proteze dentare in sector 2, dar care sa fie moderne si eficiente, pot alege clinica stomatologica Elveto Dent.

Calitatea serviciilor medicale stomatologice oferite in cadrul acestei clinici sunt unele de cea mai buna calitate, ridicandu-se la performantele clinicilor de la nivel european.

Cand se recomanda tratamentul cu proteze dentare?

De obicei, medicii stomatologi sunt cei care recomanda cea mai potrivita solutie de tratament, in functie de specificul fiecarui caz in parte. In ceea ce priveste protezele dentare, acestea sunt recomandate atunci cand numarul dintilor lipsa este unul mare sau chiar lipsesc cu desavarsire.

Clinica stomatologica din sector 2 | Proteze dentare in sector 2 | Elveto-Dent.ro

proteze dentare in sector 2

Cu toate ca proteza reprezinta una dintre cele mai vechi tratamente stomatologice, care sunt folosite pentru restaurarea danturii, tehnologia moderna utilizata in aceasta arie medicala a dus la dezvoltarea a numeroase tipuri de proteze dentare, care se personalizeaza conform nevoilor fiecarui pacient.

Astfel ca proteza mobila si incomoda a fost mult imbunatatita, iar in prezent exista si un tip de proteza fixa, pe implanturi dentare, tratament care poate fi urmat si la clinica stomatologica Elveto Dent, o clinica stomatologica din sector 2.

Care sunt avantajele si dezavantajele protezelor dentare?

Foarte multi pacienti se tem de tratamentele cu proteze dentare din cauza miturilor conform carora nu vor mai putea duce o viata obisnuita. Desi pot exista unele schimbari in rutina si igiena dentara, protezele moderne, care sunt disponibile si la Elveto-Dent.ro, vor imbunatati viata oamenilor, care pana la momentul respectiv aveau o dantura incompleta.

Astfel ca principalele avantaje ale acestor proteze sunt imbunatatirea masticatiei si corectarea dictiei, obtinute printr-o solutie personalizata, la costuri mici si intr-un timp scurt.

In ceea ce priveste dezavantajele se remarca disconfortul resimtit in perioada de acomodare si recomandarea de a renunta la consumul alimentelor tari, dure.

Drept urmare, desi exista unele restrictii, calitatea vietii celor care isi restaureaza dantura cu proteze dentare este imbunatatita.

Tu ce parere ai?