EXPERTOPTIC, specialistul vostru în optică medicală

De când a apărut pe piața de profil, EXPERTOPTIC a câștigat aprecierea clienților prin dorința de a menține sănătatea ochilor prin produse de calitate. Așadar, având misiunea de a oferi celor interesați o gamă cât mai variată de ochelari (atat de vedere cât și de soare), tot mai mulți clienți au devenit interesați de serviciile pe care le oferă.

Firma lucrează cu unii dintre cei mai buni producători de pe piață, pentru a putea oferi servicii și produse de calitate, fie că este vorba despre ochelari de vedere, ochelari de soare (cu dioptrii sau fără) sau lentile de contact.

Produsele comercializate aparțin unor branduri de renume iar specialiștii sunt atenți la fiecare client în parte, oferind consiliere personalizată. EXPERTOPTIC oferă și consultații gratuite iar în acest sens este recomandat să faceți o programare în prealabil. Acest lucru poate fi făcut online, prin completarea formularului de programare sau apelând la numărul de telefon de la fiecare locație.

Ochelari de vedere, ochelari de soare, lentile de contact

În ceea ce privește gama de lentile pentru ochelarii de vedere, la EXPERTOPTIC găsiți lentile cu fotocromatice, cu filtru pentru calculator, subțiate, bifocale, degresive, relax, progresive, pentru discromatopsie, de soare cu dioptrie.

O categorie specială este reprezentată de ochelarii adaptați nevoilor speciale ale conducătorilor auto, situație în care este recomandat tratamentul drive sau road.

Ochelarii de soare sunt necesari pentru a proteja ochii de acțiunea puternică a razelor solare dar și pentru a accentua personalitatea purtătorului.

De la EXPERTOPTIC pot fi achiziționați ochelari de soare clasici sau dedicați activităților sportive cum ar fi ciclismul, tenisul, sky sau alergare. Aceștia pot fi cu sau fără dioptrie, în funcție de necesitatea purtătorului.

O alternativă modernă la ochelari o constituie lentilele de contact cu sau fără dioptrii. Partea din urmă schimbă temporar culoarea irisului și pot fi folosite ca și lentile cosmetice.

Ambele categorii au variante de purtări diferite, respectiv pot fi purtate doar ziua sau și peste noapte, în funcție de variante de tipul de lentilă ales.

Lentile cu dioptrii diverse pot fi găsite permanent pe stoc, împreună cu soluții pentru întreținere și lacrimi artificiale.

Ochelarii de vedere, moderni și eleganți  

Ochelarii de vedere nu mai arată ca pe vremuri, demodați și lipsiți de stil, în așa fel încât unii dintre noi, nevoiți fiind să îi purtăm, o făceam mai rar decât ar fi trebuit în mod normal.

Acestia au devenit un accesoriu la modă și pot fi ușor asortați la diverse ținute, cu condiția să fie aleși în armonie cu forma feței și cu personalitatea purtătorului. 

Simplu și plăcut – cu o vizită la oricare dintre locațiile EXPERTOPTIC – fiecare dintre noi poate găsi acea pereche de ochelari care să devină indispensabilă atât pentru sănătatea ochilor noștri, cât și pentru estetică, punându-ne în valoare oriunde mergem.

Locațiile EXPERTOPTIC sunt în orașele Suceava, Botoșani (2 puncte de lucru), Rădăuți, Fălticeni și Roman.

Pe site-ul firmei expertoptic.ro puteți vedea, până a ajunge în locațiile respective, că ochelarii de soare aparțin unor branduri renumite cum ar fi Guess, Ray-Ban, Police, Emporio Armani, Dolce Gabbana, Nina Ricci, Vogue, Carolina Herrera, Police, Escada, Furla și alții.

Periodic sunt reduceri și promoții la ochelarii de vedere. Dacă tot sunăm și ne programăm la o consultație, putem beneficia la fiecare dintre locații de consiliere gratuită. Așa vom reuși să alegem cu mai mare ușurință ramele potrivite fizionomiei noastre, descoperind și preturi ochelari vedere imbatabile, accesibile oricărui buzunar.

EXPERTOPTIC oferă de asemenea și serviciul de reparații ochelari, pe loc, respectiv de înlocuirea brațelor, șuruburilor deteriorate, pernițe sau orice accesoriu lipsă sau rupt. În situația puțin probabilă în care ochelarii nu pot fi reparați, se recurge la transferul lentilelor pe o ramă cu forma identică, eventual diferită doar ca și nuanță.

Pentru mai multe detalii dar și pentru a vizualiza gama de produse, accesați pagina oficială.

Contact:

Suceava: 0740 952 952

Botoșani 1: 0744754754

Botoșani 2: 0755538538

Rădăuți: 0747750750

Fălticeni: 0751341341

Roman: 0755589589.

Postați comentarii