City Break – 4 motive pentru care să mergi în Dubai


Dacă vrei să evadezi un weekend într-un loc cu totul deosebit, încearcă un city break în Dubai. Vei descoperi o altă față a vacanțelor pe care nu o vei uita curând. Bifează o scurtă escapadă de weekend și profită de câteva zile de relaxare și o experiență unică în Dubai.

City break Dubai – o experiență de neuitat 

Dubai este un oraș din Emiratele Arabe Unite cunoscut pentru opulența regăsită în toate industriile și domeniile. Într-o continuă schimbare, orașul se bucură de o cultură bogată, regăsită în moștenirea cântecului și a dansului. Zgârie-norii, plajele, hotelurile, centrul orașului, mall-urile, sunt departe de modestia oricărui alt oraș din Europa. Alege să petreci un city break dubai și cu siguranță vei beneficia de o experiență de neuitat. Pentru a te asigura că punctezi toate detaliile plecării și cazarea, apelează la serviciile oferite de o agentie de turism. 

Las Vegas-ul Orientului Mijlociu

În Dubai se regăsește cea mai înaltă clădire din lume – Burj Khalifa, cel mai mare centru comercial – Dubai Mall, precum și cea mai mare fântână din lume – Palm Fountain. Dubai bate toate recordurile în ceea ce privește distracția. Hotelurile sunt tot timpul pline, plimbările cu iahturi sunt pline de farmec, iar centrul orașului este unul extrem de îndrăzneț, cu numeroase atracții: acvariu de 10 milioane de litri, un patinoar de dimensiuni uriașe, cel mai mare parc VR din lume aflat în Dubai Mall sau Sheikh Mohammed bin Rashid Boulevard.  

Eleganță la superlativ 

Dubai se caracterizează prin peisajele deșertice îmbinate miraculos cu arhitectura modernă. Este alegerea ideală atunci când vrei să îmbini cultura, shoppingul și o doză infinită de soare. Hotelurile sunt pentru orice buzunar, menținând un nivel ridicat al serviciilor oferite. Te poți caza în Burj Al Arab Jumeirah, unicul hotel de șapte stele din lume sau în orice alt hotel de cinci stele.

Latura istorică a orașului caracterizată prin districtul istoric Al Fahidi, îți va prezenta arhitectura tradițională arabă. Eleganța și extravaganța se regăsește peste tot, de la hoteluri, restaurante, până la centrele comerciale și piețele de tradiționale, numite și souk-uri. Până și soarele constant se integrează perfect în peisaj. 

Distracție continuă 

Dubaiul are soluții pentru fiecare vizitator. Dacă mergi într-un city break alături de copii, parcurile tematice Motiongate și Legoland, acvariile, terenurile de minigolf, îi vor încânta pe cei mici. Pentru adulți, barurile, cocktail-urile, cluburile sunt printre cele mai căutate. 

Un city break în Dubai reprezintă o oportunitate perfectă pentru a vizita Burj Khalifa, mall-urile futuristice, souk-urile tradiționale și piețele vibrante și pentru a gusta puțin din ritmul frenetic și energia unui oraș de afaceri global și un important centru turistic.

Postați comentarii