Comunicat de presă Institutul Arbitral Român

Motto:

“Arbitrajul vizează echitatea, iar justiţia statală legea; arbitrajul a fost inventat pentru ca echitatea să fie aplicată” – Aristotel

COMUNICAT DE PRESĂ 

 Institutul Arbitral Român anunță, pentru data de 25 iunie 2020, o triplă premieră:  

– Lansarea Platformei web de arbitraj ad-hoc “E-ARBITRAJ”, 

Lansarea revistei de arbitraj a I.A.R. “E-ARBITRAJ”

– Festivitatea de acordare a diplomelor primilor absolvenți ai cursurilor organizate de I.A.R., ce va avea loc în cadrul unui eveniment privat la Grand Hotel Continental, București, Sala Grand Concerto. 

Cu ocazia evenimentului, îmbogățit cu comunicări pe teme de arbitraj comercial și managementul afacerilor, va avea loc și o expoziție de pictură a Doamnei Mariya Yugina de natură să pregătească participanții, cu gânduri de frumos și meditație, pentru momentele pline de semnificație și importanță din cadrul conferinței.

Evenimentul este transmis live sub titlul Conferința online “Arbitrajul Ad-hoc – o soluție funcțională în vremuri pandemice și post-pandemice”  și beneficiază de aportul speakerilor: Av. Alin C. Pop – Președintele Institutului Arbitral Român, Conf. univ. Dr. Beatrice Onika-Jarka FCIArb – Vicepreședinte Institutul Arbitral Român, Prof. univ. Ovidiu Dimbean Creta – Rectorul Școlii de Afaceri ASEBUSS, Oana Dimitriu –  Doctor în drept, Director editorial Editura Ch Beck și de parteneriatelele încheiate cu Radio România, Ziarul Bursa, Centrul de Marketing-organism de cercetare în cadrul Universității  Ștefan cel Mare din Suceava.

Detalii și înregistrare: https://institutularbitral.ro/conferinta-2020/


 Av. Alin C. Pop 

 Președinte Institutul Arbitral Român 


Cezar Iulian Armașu, 

Manager eveniment

0757577500


București, 22.06.2020

Postați comentarii