Protege Parol recomanda gama de fronturi de mobila

O intrebare care vine mereu in mintea noastra este ce fel de mobilier sa alegem pentru a ne amenaja locuinta. Fata de alte incaperi din casa noastra, bucataria este un spatiu unde este nevoie de o atentie speciala si sporita pentru ca aici uzura este mai ridicata cand ne gandim la suprafetele de mobila pentru ca sunt multi aburi, multe grasimi, umiditate si ele sunt date cu degresant. Astfel, in functie de aspect, calitate si rezistenta in timp, textura si culoare trebuie sa ne incadram in bugetul propus.

Pentru a va veni in ajutorul dumnevoastra si sa va asigurati ca faceti o treaba buna, va aratam cele mai importante materiale din care puteti sa alegeti pentru bucataria dumneavoastra:

  1. PAL melaminat este un material foarte utilizat mai ales pentru ca este accesibil ca si pret, stocul este ridicat si este usor de prelucrat si se monteaza usor.

Disponibil într-o paletă de finisaje foarte generoasă, în nuanțe mate, lucioase sau imitații de fibră lemnoasă, PAL-ul este întotdeauna prima alegere a beneficiarilor grăbiți sau care nu vor să investească foarte mult într-o amenajare.

2.MDF-ul sau Medium density fiberboard este un material rezistent în zonele cu umiditate ridicată, cu aspect elegant și distins, putând fi personalizat după preferințele beneficiarului. Rezistența sporită față de PAL, tratamentele de finisare cu lacuri acrilice, frezările variate pe care le suportă, toate aceste carateristici duc la o creștere a prețului pentru mobilierul realizat din MDF fata de PAL. El este disponibil in mai multe variante de culori si frezari si este alegerea ideala pentru orice stil de amenajare.

3.Lemnul masiv este un material ecologic utilizat pentru industria mobilei si este unul frumos ca si aspect. El se poate personaliza prin prelucrare si este ideal pentru orice design.

Postați comentarii