Criolipoliza – Illieen’s lanseaza un nou serviciu

Illieen’s este un salon de infrumusetare si tratamente corporale din Popesti Leordeni. Pe langa clasicele servicii de cosmetica corporala, Illieen’s adauga in lista sa de servicii un nou tip de tratament. Incepand cu aceasta luna, la salonul Illieen’s clientele interesate de metoda de slabire moderna pot testa Criolipoliza.

Ce este Criolipoliza?

Acest nou tratament de infrumusetare corporala este ultima inovatie a industriei de infrumusetare

Se refera la inghetarea grasimii si descompunerea celulelor adipoase. Acest tratament de cosmetica se adreseaza atat doamnelor cat si domnilor si ajuta la pierderea in centimetri chiar dupa prima sedinta. 

Printr-o tehnologie de ultima ora, procedeul raceste celulele de grasime si le descompune, urmand ca aceastea sa fie eliminate natural de corp. Procesul de racire are efect pe termen lung. Acesta lucreaza cateva luni dupa tratamentul facut in salon, corpul continuand sa elimine celulele grase. 

Care sunt avantajele Criolipolizei?

Beneficiile tratamentului de Criolipoliza se vad in schimbarea aspectului pielii imediat dupa tratament. De asemenea, a slabi rapid fara durere si fara operatii care presupun timp de recuperare sunt avantaje considerabile. 

In primul rand, aceasta metoda de slabire elimina definitiv adipocitele si nu necesita timp de recuperare. 

In al doilea rand, un tratament de infrumusetare nu trebuie sa fie dureros, invaziv sau sa coste enorm. Putine tratament pot concura cu acesta cand vine vorba de lipsa durere si costuri reduse pentru un corp de invidiat. 

In al treilea rand, se vad rezultate imediat dupa prima sedinta. In ziua de azi, clientele saloanelor de infrumusetare sunt femei moderne care au nevoie de timp pentru familie, cariera si hobbiuri. Din acest motiv clientele aleg acest tip de tratament rapid si eficient. 

Alte beneficii legate de acest tip de tratament cosmetic: puternica tehnologie care vizeaza celulele grase, nu dauneaza celorlalte celule. Tratamentul este unul testat si folosit la nivel mondial de saloane de renume. Clientele pot apela cu incredere la aceasta inovatie in domeniul infrumusetarii.

Criolipoliza
Criolipoliza

Contact Salon Illieen’s :

Persoana Contact – Alexandra

Tel: 0786.125.539

E-mail: ananicollebeauty@gmail.com

Website: illieens.ro

Postați comentarii