Cu ce te ajuta vizitele la un computer tomograf

Despre vizita la un computer tomograf

Primul lucru pe care trebuie sa-l faca un pacient inainte de efectuarea unei scanari la un computer tomograf este sa completeze formulare legate de istoricul medical, intoleranta, hipersensibilitate etc.

Chestionarul este completat sub indrumarea atenta a unui expert, care va explica in cele din urma ce a scris persoana respectiva pentru a stabili daca este eligibila pentru un astfel de de control.

In plus fata de acest formular, pacientul trebuie sa faca un alt set de teste de laborator inainte de a ajunge la cabinetul specialistului ce efectueaza scanarea in computer tomograf. In plus, daca pacientul este supus altor examinari care implica radiologia bariului, ar trebui sa existe cel putin 2-3 zile intre examinari.

Ce trebuie sa stii neaparat despre examinare

computer tomograf

Pregatirea pacientului – detalii aici https://clinicaromgermed.ro/computer-tomograf/

Inainte de a utiliza acest scaner de computer tomograf pentru orice examinare, pacientul trebuie sa completeze un chestionar, aparent sub indrumarea personalului Clinicii medicale Romgermed din Bucuresti. Apoi, dupa explicarea acestui chestionar, se va verifica eligibilitatea pacientului pentru examen CT.

Pentru unele examinari CT, pacientii trebuie sa fie supusi unei serii de teste de laborator inainte de examinare.

  • Cat dureaza o scanare CT?
  • De obicei, o scanare CT dureaza aproximativ 15-20 de minute.
  • Cat de sigura este inspectia CT?
  • Imagistica prin computer tomograf implica pacientul care absoarbe o anumita doza de radiatii cu raze X, astfel incat expertii sunt singurii care pot decide daca este necesar sa se expuna pacientul pentru un astfel de risc.

Pretul oricarei scanari CT de catre Romgermed este foarte mic

Nu crezi? Intrati pe https://clinicaromgermed.ro si vizualizati lista de preturi.

Puteti stabili cand aveti nevoie de o scanare computer tomograf. Datorita pretului scazut al tomografiei computerizate. Tot ce trebuie sa faceti este sa furnizati o scrisoare de prezentare si o carte de identitate.

De fapt, va rugam sa nu uitati de cardul de sanatate si dosarele medicale, astfel incat medicul sa stie ce sa faca in cazul dumneavoastra, avand in vedere istoricul medical.

Clinica Romgermed ofera teste de tomografie computerizata la un pret foarte favorabil. Vino si convinge-te!

Postați comentarii